» 2014 » May

KENAPA SAYA SUKA MEAL SHAKES???

Posted on

Salam semua dan selamat petang.. Saya  taip entry ni bermula pagi, tapi rasanya petang baru publish kot..hihi.. Anda semua sihat? Saya, Alhamdulillah..Semakin sihat dan selera semakin bertambah. Before ni selalu kurang selera makan, pening-pening dan sakit kepala.. Tapi sekarang semuanya semakin baik. Mau tengok komputer lama-lama pun boleh sudah.. Kalau tidak, tengok komputer jap ja … Continue reading KENAPA SAYA SUKA MEAL SHAKES???

HAPPY BIRTHDAY BABAH!!

Posted on

Alhamdulillah..2 hari lepas, pada 18 May 2014 genaplah suami tersayang berumur 30 tahun.. Dan syukur sangat-sangat, kami anak beranak dapat meraikannya bersama-sama. Saya memang excited, that’s why saya masukkan entry ni dalam blog tersayang ni.. Saya mahu abadikan di sini sebagai tanda penghargaan kepada Encik Suami tersayang.. Sokongan Encik suami yang tidak pernah berbelah bagi … Continue reading HAPPY BIRTHDAY BABAH!!

Salam dan hai semua.. Hari ini saya ingin senaraikan ejen atau Pengedar Shaklee di dalam keluarga saya yang mungkin berdekatan dengan anda. Manalah tahu malu mahu Order produk Shaklee dengan saya, bolehlah anda hubungi orang-orang hebat ni, ok 🙂 Anda juga boleh menghubungi saya sebagai Pengedar atau ejen Shaklee di Kota Kinabalu, Papar, Beaufort, Keningau, Kota … Continue reading PENGEDAR ATAU EJEN SHAKLEE KOTA KINABALU, PAPAR, BEAUFORT, KENINGAU, TENOM, KOTA BELUD, SANDAKAN SABAH DAN YANG BERDEKATAN DENGAN ANDA