» vitamin C

Salam dan hai semua.. Bulan yang memang busy buat saya dan suami kerana kami terlibat dengan satu acara di pejabat yang agak besar juga dan 2 minggu ni juga Farhah pula demam berlanjutan. Mana lagi maid pula sakit dan bagitahu mahu berhenti kerja. Memang agak mencabar kerana semuanya berlaku dalam minggu yang sama Pun begitu, … Continue reading CARA TANGANI DAN KURANGKAN STRESS DI TEMPAT KERJA

shaklee sabah, shaklee kk, shaklee kota kinabalu

IBU BERPANTANG CEPAT CERGAS DENGAN SET BERPANTANG / BERSALIN SHAKLEE

Posted on

Salam dan hai semua.. Hari ini masuk hari ke 13 saya berpantang. Alhamdulillah.. Setakat hari ni, tiada sudah rasa sakit-sakit badan atau badan rasa tidak best. Sampai ada orang tegur saya berjalan bukan macam ┬áorang baru bersalin atau beranak, bilang orang Sabah. ­čÖé Alhamdulillah.. Masa bersalin hari tu, memang saya tidak ada luka dan tiada … Continue reading IBU BERPANTANG CEPAT CERGAS DENGAN SET BERPANTANG / BERSALIN SHAKLEE

Salam dan hai semua… Minggu lepas saya ada menulis tentang cara kurangkan ulser mulut agar tidak mengganggu tugas seharian. Ulser ni kecil ja dalam mulut tu tapi kalau dah terkena memang rasa sakit ja dan rasa tidak selesa lebih-lebih lagi masa berus gigi, kan? Hehe.. So, hari ni saya mau share vitamin yang sesuai anda … Continue reading KERAP KENA ULSER? ANDA PATUT AMBIL VITAMIN C SEMULAJADI INI

VITAMIN CANTIK PROMOSI NOVEMBER

Posted on

Salam dan hai semua. Welcome to Nevember u olls!!! Tinggal 2 bulan lagi saya bercuti tanpa gaji dan menjaga anak di rumah. Cepatnya masa berlalu, tidak sedar sudah setahun lebih saya menjadi Fulltime Housewife di samping menjalankan bisnes Online dari rumah dan dalam masa yang sama menjaga anak-anak So, bulan ni Shaklee promosikan produk idaman … Continue reading VITAMIN CANTIK PROMOSI NOVEMBER

Kurus lepas bersalin? Bolehkah? Turun 20kg? Biar betullll? Sememangnya ┬áselepas bersalin wanita akan mengalami masalah peningkatan berat badan yang cepat. Ini berlaku disebabkan antaranya perubahan hormon, peningkatan selera makan kerana menyusukan anak atau kerana cepat letih semasa menjaga anak-anak di rumah Tapi berbeza dengan saya, selepas melahirkan anak, berat badan saya susah pula untuk bertambah. … Continue reading KURUS LEPAS BERSALIN? BAGAIMANA MENJADIKANNYA SUATU REALITI???

CUACA PANAS MELAMPAU – APA YANG BOLEH KITA LAKUKAN

Posted on

Cuaca panas melampau melanda negara ketika ini disebabkan oleh Fenomena Ekuinoks yang terjadi apabila matahari berada tegak di atas garisan Khatulistiwa pada bulan Mac dan September. Dijangkakan ia berlaku bermula minggu ini sehingga bulan April Perkara ini menyebabkan kita mengalami cuaca panas yang melampau, peningkatan suhu dan hari siang yang lebih panjang daripada malam. Sehubungan … Continue reading CUACA PANAS MELAMPAU – APA YANG BOLEH KITA LAKUKAN