Tag Archive | shaklee beaufort

KENAPA SAYA MASIH SETIA BERSAMA SHAKLEE SELEPAS 4 TAHUN

Salam dan hai semua. Baru teringat ini bulan Disember dan bulan inilah saya mendaftar menjadi ahli Shaklee 4 tahun lalu kerana ingin dapatkan harga ahli ketika membeli Meal Shakes bagi membantu meningkatkan selera makan Furqan ketika itu.

Ketika itu saya belum berniat untuk menjual produk Shaklee sehinggalah pada Januari 2012 di mana saya melihat seorang Sideline Shaklee saya mendapat income 4 angka apabila naik rank menjadi Supervisor.. Saya fikir banyak juga tu bagi kami kerana waktu itu kami bakal mendapat cahayamata kedua. Lebihan income ketika itu pasti sangat-sangat membantu.

Sejak itulah saya betul-betul serius dengan Shaklee dan sehingga kini. Walaupun pada mulanya saya lakukannya untuk menambah pendapatan keluarga tapi saya semakin jatuh cinta apabila lebih dalam mengenali Shaklee. Dan inilah antara sebabnya saya masih bertahan bersama Shaklee selepas 4 tahun.

shaklee sabah

1) Shaklee Effect

Sepanjang 3 tahun menggunakan produk Shaklee, semakin banyak kesan best yg saya rasai. Start konsisten dengan ESP, badan rasa lebih cergas dan tidak mudah letih. Kalau anak dah 4 ni badan memang cepat rasa penat, tapi bila ambil vitamin Shaklee memang rasa kebertenagaannya..Hehe..Jadi kenapa saya perlu stop bila saya sudah rasa pelbagai kebaikannya? 🙂

2) Affordable

Tahukah setiap produk Shaklee yg dihasilkan adalah murah dan mampu milik? Bayangkan 1 botol Vit C ada 180 biji di dalamnya dan kita cuma bayar RM91 untuk penggunaan 6 bulan? Kira RM0.50 sehari kita perlu bayar untuk keperluan Vit C dlm badan kita..Murahkan?😊😊😊

3) Green

Produk Shaklee dijamin semulajadi. Maaf ya, bukan saya kata sembarangan. 51 orang Saintis Shaklee yang merupakan pakar dalam bidang masing-masing  dan ada title Professor yang claim semua tu. Since mereka yang buat ujian klinikal every year dan pada setiap bahan yg Shaklee ambil untuk hasilkan satu-satu produk, susah juga untuk tidak mempercayainyakan.. Mereka juga antara orang yg menyambut pengedar-pengedar Shaklee sewaktu lawatan Pengedar Shaklee di Shaklee US tahun 2015 dlu..Jumpa dgn saintis ni buat fikiran kita lagi terbuka,terbuka sebab banyak yg kita dapat belajar 😃

ejen shaklee sabah

4) Always Safe

Berani betul Shaklee claim produk mereka Always Safe kan?Tau kenapa? Ini kerana para saintis Shaklee inilah yg buat 350 ujian ke atas setiap bahan baru untuk logam berat, racun perosak atau mana-mana ratusan bahan tercemar lain yg berbahaya. Dan mereka juga yang menjalankan lebih 83,000 ujian kualiti setiap tahun untuk menjamin ketulenan n keselamatan produk. Secara teknikal, produk Shaklee tiada Parabens, Triclosan, Phthalates, Sodium Lauryl Sulfate (SLS), Natrium Sulfate Eter Lauryl (SLES), 1,4-Dioxane atau propylene Glycol

5) Dijamin keberkesanannya

Hoho.. betulkah ni??? Ada lebih 100 kertas kerja saintifik, 300 juta USD dilaburkan untuk ujian klinikal, penyelidikan dan pembangunan dan 100 terbitan jurnal penyelidikan saintifik telah dihasilkan dan berjuta-juta org yg telah hidup lebih sihat dan produktif dengan pengambilan suplemen Shaklee secara konsisten buat Shaklee berani claim produknya berkesan. Kenapa kita ragu-ragu lagi? 🙂

Ingin tahu lebih lanjut tentang Shaklee? Jangan malu CAll/Message / Whatsapp/ Telegram saya di 016-587 9882 ya 🙂

PENGEDAR DAN EJEN SHAKLEE DI WESTON BEAUFORT DAN PAPAR SABAH

Salam dan hai semua. Hari ini saya ingin perkenalkan seorang ahli Shaklee yang berdaftar dengan keluarga Shaklee kami iaitu Puan Susanti Osman.

Puan Susanti yang kini menetap di Kg Weston, Beaufort berasal dari Kawang Papar Sabah, merupakan seorang yang lemah-lembut dan bersemangat waja. Beliau  telah mengamalkan pengambilan produk Shaklee ini bertahun lamanya dan ada testimoni yang hebat.

Bermula dengan vitamin kesihatan badan, set Kesuburan, Set Kehamilan, Set Berpantang dan sekarang mengambil Set Penyusuan, beliau sangat yakin dengan produk ini kerana beliau tahu semua produk Shaklee adalah semulajadi, selamat dan berkesan 🙂

Puan Susanti, Ejen Shaklee Beaufort dan Papar Sabah

Puan Susanti, Ejen Shaklee Beaufort dan Papar Sabah

Jika anda mencari produk Shaklee seperti Vivix, Omega, ESP, Set Kesuburan atau Pengedar / ejen  Shaklee di kawasan Beaufort dan Papar Sabah, anda boleh terus hubungi beliau melalui;

Call / Msg/ Whatsapp : 014-865 1065

FB : Ummu Adeena

Insha Allah, beliau akan memberikan anda info lengkap mengenai produk Shaklee dan memberikan konsultasi atau cara pemakanan yang betul kerana beliau sendiri telah lama bersama dengan Shaklee 🙂

PENGEDAR SHAKLEE AKTIF DI KOTA KINABALU DAN PAPAR SABAH

Salam dan hai semua.. Alhamdulillah, 8 Ogos lepas genaplah usia saya 32 tahun. Tidak sangka dalam usia ini saya akan mempunyai 4 orang anak. Insha Allah, September ini akan lahirlah lagi seorang cahayamata kami. Moga Allah permudahkan segalanya buat saya

Semalam, ada  sedikit celebration bersama keluarga kecil saya. Anak-anaklah yang paling excited. Excited mau bergambar , potong kek dan tiup lilin. Seronok tengok dorang gembira. Paling seronok bila dorang semua cium dan wish Happy Birthday untuk Ummi dorang ni

ejen shaklee sabah

Sedikit sambutan bersama keluarga tersayang

Alhamdulillah, di tahun ini juga sudah 3 tahun saya bersama Shaklee. Nda sangka saya bertahan begini lama. Iyalah.. dulu prejudis sangat dgn MLM ni. Tapi Shaklee betul-betul berbeza. Shaklee telah banyak mengubah diri saya dan keluarga

Banyak sudah benda yang saya kecapi bersama Shaklee. Antaranya, terima Car Bonus, menggunakan duit bonus Shaklee untuk bawa keluarga melancong, bayar ansuran kereta, pusing modal dan banyak lagi. Doakan saya mencapai impian saya yang lagi besar dengan Shaklee ya 🙂

Belum cerita lagi apabila saya dan keluarga rasa semakin sihat dengan Shaklee. Resdung saya pun jarang-jarang datang, bacaan HB semasa mengandung pun semakin ok, susu ibu semakin meriah, anak-anak jarang sakit dan suami selalu rasa cergas

Yang paling penting, bersama Shaklee saya punya mentor yang heba,t yang banyak membimbing kami mendekati diri pada Yang Maha Esa dan mengingatkan kami untuk meletakkan pergantungan hanya padaNya. Walau macammana kami berjaya sekalipun, Allah tempat kami bergantung. Dia lah pemilik kepada semua ini. Dan saya pasti Allah pertemukan saya dengan Shaklee kerana ingin saya menjadi insan yang lebih baik

Sekiranya anda perlukan suplemen atau vitamin semulajadi yang boleh membantu anda semakin sihat dan menjana pendaptan sampingan, jangan malu-malu untuk hubungi saya. Saya akan guide anda sebaik mungkin sehingga kita sama-sama berjaya. Aminnn

Saya, Ereena Hamzah dengan ID 592034 merupakan Pengedar dan ejen Shaklee yang aktif di Kota Kinabalu, Papar, Kinarut, Beaufort Sabah, seluruh Sarawak dan Semenanjung Malaysia. Anda boleh bhubungi saya melalui;

TEl / Whatsapp/ Telegram : 016-587 9882

Email : arynfadzlee@gmail.com

FB : Aryn Fadz Lee

Instagram : aryn_fadzlee