» cara atasi ulser mulut

Salam dan hai semua… Minggu lepas saya ada menulis tentang cara kurangkan ulser mulut agar tidak mengganggu tugas seharian. Ulser ni kecil ja dalam mulut tu tapi kalau dah terkena memang rasa sakit ja dan rasa tidak selesa lebih-lebih lagi masa berus gigi, kan? Hehe.. So, hari ni saya mau share vitamin yang sesuai anda … Continue reading KERAP KENA ULSER? ANDA PATUT AMBIL VITAMIN C SEMULAJADI INI

Salam dan hai semua.┬áPernah kena ulser mulut tak? Adoi.. pedihnya…Saya juga pernah, lebih-lebih lagi bila badan saya kekurangan air. Ulser┬ámulut selalunya kerap terjadi lebih-lebih apabila kita kurang minum air, berdepan cuaca panas atau apabila sistem imunisasi badan lemah. Ia selalunya boleh sembuh dalam masa 3 minggu dan tidak berjangkit. Akan tetapi, pasti kita berasa tidak … Continue reading CARA KURANGKAN ULSER MULUT AGAR TIDAK MENGGANGGU TUGAS SEHARIAN