Archives

IBU BERPANTANG CEPAT CERGAS DENGAN SET BERPANTANG / BERSALIN SHAKLEE

Salam dan hai semua.. Hari ini masuk hari ke 13 saya berpantang. Alhamdulillah.. Setakat hari ni, tiada sudah rasa sakit-sakit badan atau badan rasa tidak best. Sampai ada orang tegur saya berjalan bukan macam  orang baru bersalin atau beranak, bilang orang Sabah. 🙂

Alhamdulillah.. Masa bersalin hari tu, memang saya tidak ada luka dan tiada sebarang jahitan. Mungkin sebab tu saya cepat untuk recover dan juga sebab seawal hari pertama baby lahir saya terus ambil Set Berpantang Shaklee yang terdiri daripada ESP, Vita Lea, B Complex, Vitamin C, Ostematrix dan Zinc Complex

set brpantang shaklee

Sebenarnya suplemen-suplemen ini juga adalah suplemen yang sama yang saya ambil semasa mengandung. So, bila sudah bersalin, saya continue jala. Jimat sebab dalam 1 botol, tabletnya ada yang  120 – 180 bij. Kalau ambil sebiji sehari, dapatlah guna untuk 4-6 bulan 🙂

Ok, apa yang saya perasan bila ambil Set Berpantang best ini, saya cepat rasa bertenaga, tidak mudah stres, tidak mudah lapar, badan cepat rasa cergas dan luka dalaman pun cepat bagus. Kelebihan setiap suplemen dalam Set Berpantang ini adalah;

1 . ESP

Minuman tenaga segera yang bantu ibu tidak mudah lapar dan penat, juga salah satu Milk Booster yang sedap

2 . Vita Lea

Multivitamin yang bantu cukupkan nutrisi dan vitamin dalam badan ibu agar ibu dapat hasilkan susu ibu berkualiti. Juga Energy Booster yang best

3 . B complex

Viamin antistres. Penting untuk elak meroyan dan beri tenaga pada ibu. B Complex sangat sesuai diambil selepas makan kerana ia akan memproses makanan untuk menjadi tenaga

4 . Vitamin C

Vitamin yang bnatu kuatan pertahahanan badan agar ibu tidakmudah jatuh sakit dan percepatkan penyenbuhan luka

5 . Ostematrix

Kalsium yang bantu agar badan ibu tidak mudah sakit dan mudah lawas. Kalsium penting kerana apabila bayi menyusu, kalsium adalah antara yang paling banyak bayi serap daripada ibu.

6. Zinc complex

Suplemen yang membantu percepatkan peyembuha luka dan kuatkan pertahanaan badan. Juga untuk elak rambut cepat gugur

Saya memang suka set ini kerana ia banyak membantu saya. Susu ccepat banyak, bayi cepat kenyang dan bayi juga tidak mempunyai masalah kuning tinggi. Paling best rasa sakit selepas bersalin cepat hilang dan rahim cepat kecut. Selalu orang cakap, lepas beranak ramai ni badan cepat letih dan sakit-sakit. Alhamdulillah, dengan mengamalkan set ini saya berpantang dengan sihatnya. Dan saya sangat-sangat bersyukur kerana Allah pertemukan saya dengan set ini 🙂

Sekiranya anda berminat dengan Set Berpantang atau Set Ibu Bersalin ini, boleh terus hubungi saya di talian 016-587 9882 ya 🙂

With Love,

Aryn Fadz Lee l 016-587 9882

VITAMIN CANTIK PROMOSI NOVEMBER

Salam dan hai semua. Welcome to Nevember u olls!!! Tinggal 2 bulan lagi saya bercuti tanpa gaji dan menjaga anak di rumah. Cepatnya masa berlalu, tidak sedar sudah setahun lebih saya menjadi Fulltime Housewife di samping menjalankan bisnes Online dari rumah dan dalam masa yang sama menjaga anak-anak

So, bulan ni Shaklee promosikan produk idaman ramai para wanita. Apa lagi kalau bukan VITA C Sustained Released 500 mg yang terkenal sebagai vitamin cantik ini

vitamin c shaklee

Wow! Saya pun suka vitamin C Shaklee ni. Antara yang best pasal vitamin ini adalah ia banyak tolong kurangkan masalah alergik dan resdung saya. Kalau dulu hampir setiap hari saya akan bersin berpanjangan dan tanpa berhenti. Hidung pun jadi merah dan kembang sebab balik-balik gosok. Tapi, Alhamdulilah.. Sejak konsisten dengan Vitamin ini, masalah resdung dan alergik saya semakin berkurangan. Kecualilah kalau saya makan banyak makanan yang saya alergik seperti udang, memang keluarlah dia berpesta. Hehe..

Selain tu, apa yang best tentang suplemen ini adalah;

  1. Bantu kulti semakin sihat dan lembut kerana ia merangsang pembentukan kolagen
  2. Bantu kurangkan jerawat
  3. Bantu tingkatkan imunisasi badan
  4. Bantu lambatkan penuaan keran viatmin C Shaklee adalah vitamin antioksida terbaik
  5. Bantu perbaiki simptom pendarahan seperti gusi berdarah, lebam di kulit, kulit kering dan kulit kasar
  6. Bantu kekalkan kolestrol sihat
  7. Bantu perbaiki insomnia
testimoni vitamin c shaklee

Gusi dah tak berdarah sejak konsisten dengan Vitamin C

 

vit c kurangkan sakit tekak

Demam atau sakit tekak tidak jadi bila ambil vitamin C sebagai langkah pencegahan

 

vit c kurangkan ulser

Konsisten dengan vitamin C buat ulser tidak teruk seperti dulu

Ada yang cakap, tidak payah lah ambil vitamin C ni. Saya makan buah banyak-banyak ja setiap hari.

Well, untuk info semua, setiap hidangan buah-buahan membekalkan sekitar 45-60mg vitamin c. Buah-buahan akan menghasilkan vitamin c yang lengkap dalam masa 10 hari selepas buah itu ranum. Oleh itu, buah yang tidak ranum akan menghasilkan kandungan vitamin c yang sedikit. Manakala, apabila buah dipetik kandungan vitamin c pada buah akan separuh berkurangan dan akan musnah apabila terdedah kepada kepanasan

Jadi? Cukupkah dengan mengambil beberapa biji buah sehari sedangkan sebiji pun belum tentu kandungan vitamin C nya lengkap?? Fikir-fikirkan dan selamat beramal. Hehe..

Jika inginkan harga istimewa Vitamin C untuk bulan ini, hubungi saya cepat-cepat tau! Dan saya akan berikan SESUATU YANG ISTIMEWA untuk pelanggan dari blog saya ini 🙂

Love,

Aryn Fadz Lee l 016-587 9882

HILANGKAN PARUT JERAWAT DENGAN SET PUDAR JERAWAT SHAKLEE

Ahad lepas kami sekeluarga menghadiri Master Celebration Master Aya Chalo dan Shamsul di Pan Pacific Sutera Harbour, Kota Kinabalu. Selain berjumpa dengan keluarga Shaklee saya, kami juga masing-masing bercerita tentang perubahan yang dirasai setelah mengamalkan Shaklee.

Paling buat saya kembang hati bila sahabat tegur  muka saya yang lebih halus dan glowing.. Hihi.. Saya sendiri akuinya sebab saya sendiri perasan setelah beberapa kali mengambil Vivix, tekstur kulit saya lebih lembab, cantik dan sihat. Saya juga dapat lihat yang liang roma kulit muka saya mengecil dan badan lebih bertenaga.

ejen shaklee kk
Bersama adik-beradik Shakleeku, Kak Line. Masa ni kami berwefie di Shaklee Branch Kota Kinabalu minggu lpeas

ejen shaklee sabah
Gambar di Master Celebration Master Aya


Bagaimana Vivix membantu mencantikkan muka?

Vivix ni adalah suplemen Shaklee yang mempunyai fitonutrien proprietari dan resveratol yang mana gabungan kedua-dua komponen ini membantu melambatkan mekanisma utama penuaan selular. Atau dalam bahasa mudah, buat kita nampak awet muda dan leih muda dari usia sebenar.

Ramuan-ramuan Vivix iaitu Muscadine Grape, Purple Carrot, Elderberry dan Polygonum Cuspidatum merupakan ejen-ejen yang mengaktifkan pengawalan utama genetik.  Pengawalan utama genetik inilah yang mengawal kemerosotan yang terjadi di  dalam badan. Ramuan-ramuan semulajadi Vivix ini juga membantu menggalakkan biogenesis iaitu pembentukan baru Mitochondria  untuk meningkatkan tahap tenaga di dalam sel. Mitochondria ini adalah penjana tenaga di dalam sel yang bertugas menghasilkan tenaga yang kita perlukan. Apabila usia meningkat, kecekapan Mithichondria ini akan menurun dan ini juga menyebabkan fungsi sel menurun.

Ia akan membuatkan kita cepat berasa letih dan penat. Akan tetapi bila kita mengamalkan Vivix, badan kita akan rasa lebih bertenaga. Bila badan bertenaga, kita tidak mudah stres dan jatuh sakit. Jadi, kita lebih gembira, cantik dan bahagia 🙂

vivix shaklee
Vivix yang buatku tersenyum 🙂


Selain itu juga, saya juga amalkan ESP, SR Vit C, B Coplex dan Vita-E Complex bagi membantu mengurangkan parut-parut jerawat dan mengecilkan liang roma muka.

Dulu, masa sekolah menengah saya pernah dilanda masalah jerawat yang teruk setelah menghadiri 1 perkhemahan. Ketika itu, dek tidak tahan melihat jerawat di muka saya yang sangat-sangat ‘berisi’, mummy saya memicit jerawat tersebut satu persatu. Ini menyebabkan liang roma kulit muka saya menjadi besar dan ia kekal sehingga saya dewasa.

set pudar jerawat
SET PUDAR JERAWAT
Akan tetapi sejak saya amalkan keempat-empat suplemen ini bermula tahun lalu secara konsisten, nampak kulit muka saya berubah secara perlahan-lahan. Sebelum itu, kulit saya kusam dan nampak tidak bermaya. Tetapi kini semua orang menegur saya semakin gorgeous walaupun baru bersalin anak ke-3! 🙂

Ok.. Bagaimana Set Pudar Jerawat ini membantu saya?

1) ESP
Soya memang terbukti mampu membantu mencantikkan kulit. Selain itu, soya yang berwarna putih ini juga dikatakan mampu membuat kulit lebih putih. Dan saya sangat-sangat setuju dengan itu. Ia ternyata berkesan dengan saya!

Ingatkah anda pada tahun lepas yang kecoh di media sosial tentang Vitamin Cyang dikatakan mampu membuat kulit wajah berseri-seri dan cantik. Vitamin C adalah vitamin yang membantu membentuk kolagen kulit. Pengambilannya secara konsisten mampu membantu kulit lebih bertenaga dan sihat. Juga mengecilkan liang roma muka

Vita- E adalah suplemen yang mampu mengurangkan parut-parut jerawat. Vita- E Shaklee dengan grape seed ini juga dikatakan mampu membantu mengurangkan masalah jerawat di muka

Rata-rata wanita yang bertudung  mengalami masalah tona kulit tidak sekata. Ini kerana kawasan muka yang diliputi dengan tudung tidak terdedah kepada matahari. B-Complex Shaklee ini mampu menyelesaikan masalah ini jika diambil secara konsisten.

Cubalah jika anda ingin kan kulit yang cantik tanpa sebarang suntikan atau bahan kimia yang menakutkan. Tapi kena ingat ya. Kena komsisten untuk dapatkan hasil terbaik. Saya  sendiri mengamalkan sejak setahun lepas. Jadi tidak hairanlah kulit jadi cantik mulus kan 🙂

ahli shaklee
Hubungi saya terus jika anda berminat!


Saya merupakan Pengedar Shaklee di Sabah, Sarawak serta seluruh Malaysia. Hubungi saya sekiranya anda perlukan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee di talian berikut;


Call/Msg/Whatsapp : 016-587 9882
Email : arynfadzlee@gmail.com

VITAMIN YANG BAGUS UNTUK IBU HAMIL

Salam berhujung minggu semua :).. Hari ni saya mahu kongsikan tentang vitamin yang bagus diambil oleh wanita yang tengah hamil atau mengandung. 

Sepanjang tempoh kehamilan, wanita atau ibu-ibu yang hamil perlu melengkapi zat dan nutrisi yang diperlukan si ibu dan bayi di dalam kandungan. Hal ini sebenarnya tidak mudah kerana ada ibu yang mengalami Morning Sickness atau alahan yang teruk sehingga menyekat  selera mereka untuk menelan atau mengambil makanan yang perlu mereka ambil atau makanan yang mereka gemari.

Sehubungan itu, adalah amat penting untuk ibu yang hamil mengambil vitamin yang sesuai sepanjang tempoh kehamilan bagi memastikan bayi dalam kandungan dan si ibu mendapat nutrisi yang secukupnya.

Saya sendiri mengalami masalah alahan yang teruk sepanjang kehamilan anak saya yang ketiga. Saya kurang selera makan, memilih makanan dan sangat kurang makan sayur. Itulah juga antara sebab saya konsisten mengambil vitamin dan suplemen Shaklee agar bayi saya mendapat nutrisi yang cukup. Dan Alhamdulillah, walaupun berat saya sepanjang kehamilan tidak memberangsangkan akan tetapi bayi saya lahir dengan berat yang lebih berat daripada abang-abangnya 🙂


vitamin untuk ibu hamil
Vitamin yang bagus untuk ibu hamil
Vitamin-vitamin yang bagus untuk ibu hamil adalah;
Vitamin yang perlu anda pertimbangkan terlebih dahulu sebelum memilih vitamin lain yang hendak anda ambil. Vita-Lea merupakan multivitamin yang lengkap dan mempunyai iron tablet yang mampu membantu si ibu tidak cepat letih, mengekalkan bacaan HB dan mengcukupkan vitamin yang mungkin kurang akibat pemakanan yang tidak seimbang
     
Ibu yang mengandung perlu kekal sihat agar tidak cepat sakit. Oleh itu, pengambilan Viamin C juga penting bagi membantu anda tidak mudah jatuh sakit. Ia juga sesuai buat ibu-ibu hamil yang kurang makan buah. Penyerapan Vita-Lea juga lebih baik jika disertakan dengan Vitamin C ini. Vitamin c ini juga bagus untuk kulit

B Complex merupakan vitamin B Shaklee yang lengkap. Vitamin B amat penting untuk pertumbuhan saraf tunjang bayi. Ia juga membantu mengurangkan stres si ibu

Ostematrix atau tablet kalsium Shaklee iin dilengkapi dengan Vitamin D yang membantu agar kalsium yang ibu ambil dapat menyerap ke dalam tulang dengan sebaiknya. Kalsium adalah antara zat yang paling banyak bayi serap daripada si ibu. Kalsium ini penting bagi memastikan ibu tidak cepat sakit badan dan belakang serta membantu mengurangkan masalah kerosakan gigi atau gigi berdarah. Pengambilan Ostematrix Shaklee ini juga mampu mengelakkan masalah Osteoporosis. Ia juga sangat sesuai buat ibu-ibu mengandung yang tidak suka minum atau tidak dapat menelan susu

Anda perlukan vitamin-vitamin ini? Hubungi kami di talian berikut;

Saya merupakan Pengedar Shaklee di Sabah, Sarawak serta seluruh Malaysia. Hubungi saya sekiranya anda perlukan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee di talian berikut;

Berminat untuk menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya segera! Saya akan guide anda sebaik mungkin sekiranya anda ingin menjadi Pengedar Shaklee yang berjaya 🙂

Call/Msg/Whatsapp : 016-587 9882
Email : arynfadzlee@gmail.com

TIPS KULIT CANTIK DAN MULUS

Assalammualaikum semua.. Mengupdate blog untuk CABARAN BLOGGING 30 HARI 30 POST untuk hari ke-3. Tajuk hari ni adalah TIPS UNTUK DAPATKAN KULIT CANTIK DAN MULUS. Mahu tahu bagaimana? Jom teruskan pembacaan anda..

Untuk mendapatkan kult yang cantik dan mulus, saya suka untuk kongsikan tips-tips di bawah;

1) Senyum
 – Rajin-rajinkanlah senyum ya kawan-kawan. Senyuman ni sedekah dan penawar duka. Tahukah anda dengan berkerut, otot di muka anda akan bekerja lebih dan menghasilkan kedutan berbanding anda senyum. Cuba bayangkan anda tengah marah dan anda senyum, apa anda rasakan?? Hilang marah dan hilang stres bukan? Ketahuilah kawan-kawan, stres adalah antara penyebab utama badan kita depressed. Bila badan kita stres, dalam masa yang sama ia mempengaruhi kitaran badan kita. Tidak hairanlah bila kita marah, kita tidak lapar dan boleh tahan dari tidak makan nasi! Ini menyebabkan zat dan nutrisi badan kita menurun yang mana mengakibatkan kulit kita pula yang menghadapi masalah. 

Muka happy sangat-sangat


Muka stres atau marah

BERBEZAKAN MOOD KITA BILA TENGOK MUKA HAPPY DAN MUKA STRES?

2) Makan lebih sayur-sayuran dan buah-buahan

– Seperti yang anda tahu, sayur-sayuran dan buah-buahan membekalkan vitamin dan nutrisi yang penting dalam tubuh kita. Tapi kedua-dua makanan inilah yang selalu kita tinggalkan. Makanan ini jugalah yang banyak membantu untuk menguatkan sistem imunisasi badan kita. Jika kita tidak mengamalkan pemakanan sihat dengan melebihkan pengambilan sayur-sayuran dan buah-buahan, ini akan menyebabkan kita mudah jatuh sakit. Bila mudah jatuh sakit, kulit pun mudah mengalami masalah. Tidak hairanlah pada ketika iini, jerawat sangat mudah menampakkan diri

3) Bersenam
– Bersenam adalah cara terbaik untuk kita buang semula apa yang kita terlebih makan sebelum ni. Anda perasan tak, selain anda akan berpeluh semasa bersenam, anda juga akan kerap kentut atau sendawa? Ini menunjukkan badan anda tengah mengeluarkan angin-angin dan gas-gas yang tidak baik dari dalam badan

4) Banyakkan minum air
– Pengambilan air sekurang-kurangnya 3 liter adalah antara RAHSIA saya untuk mengekalkan kelembapan kulit muka dan badan. Pengambilan air yang cukup juga membantu untuk mempercepatkan proses penurunan berat badan dan kehidupan yang lebih sihat dan cergas!

5) Dekatkan diri pada Yang Maha Esa
– Dekatkanlah diri dengan Yang  Maha Esa agar jiwa kita selalu tenang dan bersyukur. Jiwa yang tenang akan membantu badan menjadi lebih sihat. Cuba petua ini, setiap kali anda pandang cermin, senyum pada diri anda terlebih dahulu. Selepas itu baca Al-Fatihah dan usapkan di muka sambil memohon kepada Allah agar menjaga kecantikan kita dan terarah kepada kebaikan, InshaAllah..

Selain itu, anda juga boleh amalkan;

VITA-C SHAKLEE


1) Sustained Release Vita-C Plus bagi membantu dan membina kolagen kulit

VITA-E COMPLES

2 ) Vita -E Complex yang membantu memudarkan kesan dan bekas-bekas jerawat

VITAMIN B

3) B Complex bagi membantu agar tona kulit sekata

SOY PROTEIN SHAKLEE
4) ESP Soy Protein Isolate Powder yang membantu agar sel kulit menjadi lebih sihat dan liang roma mula semakin mengecil

Gabungan keempat-empat suplemen Shaklee ini saya namakannya sebagai SET KECANTIKAN. Anda boleh KLIK DI SINI untuk membaca lebih lanjut tentang Set Kecantikan Shaklee ini 🙂
Saya merupakan Pengedar Shaklee di Sabah, Sarawak serta seluruh Malaysia. Hubungi saya sekiranya anda perlukan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee di talian berikut;

Berminat untuk menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya segera! Saya akan guide anda sebaik mungkin sekiranya anda ingin menjadi Pengedar Shaklee yang berjaya 🙂

Call/Msg/Whatsapp : 016-587 9882
Email : arynfadzlee@gmail.com

SET RESDUNG SHAKLEE BANTU MENGURANGKAN RESDUNG SAYA

Salam pembaca blog saya semua.. Maaf, baru meng’update’ blog tersayang ini.. Masih berfikir-fikir sama ada akan terus berpindah ke www.keluargahebat.com dan menutup blog ini.. Atau jadikan blog ini lebih kepada blog perkongsian pasal produk dan tips-tips manakala laman web baru digunakan sebagai laman web jualan. Anda ada cadangan? Boleh tolong suggestkan untuk saya 🙂

Sambil-sambil berfikir-fikir, hari ini saya ingin kongsikan tentang SET RESDUNG SHAKLEE ini . Set Resdung ini juga sesuai bagi anda yang mempunyai alergik terhadap habuk atau makanan seperti makanan laut (seafood).
SET RESDUNG SHAKLEE
SET RESDUNG / ALERGIK SHAKLEE

Saya sayangggg sangat-sangat dengan set resdung ini..Kenapa? Kerana sayalah salah seorang yang mempunyai masalah resdung sejak dari saya remaja lagi. Dulu, setiap pagi saya akan bersin tidak berhenti dan kadang-kala hingga ke tengahari.. dan selalunya jika saya bersin lama, hidung saya akan gatal dan berair sehingga saya rasakan hidung saya tidak lagi dapat berfungsi kerana hidung saya tidak dapat mengawal air atau hingus yang mengalir dari hidung..Bersin? Tidak berhenti hinggakan hidung saya merah kerana kerap digosok disebabkan gatal yang keterlaluan. Matapun gatal sangat-sangat. Ya Allah, hanya Allah yang tahu rasa kegatalannya! Ia juga terjadi sekiranya saya berdepan dengan habuk..


Boleh dikatakan sebelum mengambil Set Alergi Shaklee ini juga, saya akan mengalami resdung dan gatal-gatal ini 4-3 kali dalam seminggu. Dan ia akan menggangu kehidupan seharian saya kerana saya tidak dapat mengawal bersin saya yang datang tanpa henti. Kadang-kadang ia mengganggu mood saya seharian kerana saya perlu melakukan banyak tugas dalam keadaan yang tidak selesa.

Namun, Alhamdulillah.. Setelah saya mengamalkan SET RESDUNG SHAKLEE ini, resdung saya makin berkurang.. Sehingga kini saya masih amalkan set ini..Tiada lagi gatal-gatal dan bersin di awal pagi.. Adapun, ia datang dlm 2-3 bulan sekali. Syukur, saya sangat-sangat bersyukur kerana Allah temukan saya dengan produk ini. Dan paling seronok selain resdung dan alergi makin kurang, kulit pun makin berseri, keputihan makin kurang dan susu ibu sentiasa banyak. Double Triple Happy!

Ok, berhenti dulu cerita saya ni..Hihi.. Saya sambung kembali kisah set yang sesuai untuk sinus ini. Set Sinus ini terdiri daripada;

1) SR VITA-C SHAKLEE
– Bertugas menguatkan sistem imunisai badan agar dapat melawan sebarang penyakit
– Diambil sebaiknya 1 biji setiap hari selepas sarapan
– Membantu membentuk kolagen kulit

– Untuk menghilangkan dan mengurangkan kegatalan dicadangkan diambil 2 biji dalam satu hari
– Membantu mengurangkan kegatalan
– Membantu mengurangkan keradangan akibat resdung atau alergik
– Mengurangkan kolestrol dalam badan
– Bagus untuk kulit wajah

3) ALFALFA COMPLEX SHAKLEE
– Maksimum 10 biji 1 hari. Boleh memulakan pengambilan dalam 4-6 biji dalam sehari
– Suplemen yang sesuai untuk mengurangkan masalah resdung dan gatal-gatal dari dalam
– Membantu mengurangkan keputihan
– Milk Booster

Ok, sehingga di sini dulu hari ini. Lepas ini, saya akan cuba update kan blog ini setiap minggu k..

Sekiranya anda berminat dengan SET RESDUNG/ALERGIK ini, anda boleh klik link di awah untk order. Penghantaran terus ke rumah anda

ORDER SET RESDUNG / ALERGIK SHAKLEE

Saya adalah ejen Shaklee di kawasan Kota Kinabalu, Papar, Beaufort, seluruh Sabah dan Sarawak. Hubungi saya sekiranya anda perlukan maklumat lanjut tentang produk Shaklee, ingin mengetahui di mana Shaklee KK Branch atau ingin mengetahui ejen Shaklee terdekat anda, melalui cara-cara berikut;

Call/Msg/ Whatsapp : 016-587 9882
FB ; Aryn Fadz Lee
FB Page : Vitaminku Sefamilee
Email : arynfadzlee@gmail.com