Archives

CARA MENJADI AHLI SHAKLEE DAN MERAIH PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN

BAGAIMANAKAH CARANYA MENJADI AHLI SHAKLEE???


Terdapat 2 cara mudah untuk menjadi dan mendaftar sebagai ahli Shaklee
1) Membayar RM65 sebagai Yuran Pendaftaran dan memdapat beg memberkit yang terdapat d dalamnya product guide, info tentang Shaklee dan banyak lagi . Kos postage akan dikenakan sebnayak RM10 untuk Semenanjung Malaysia dan RM20 untuk Sabah dan Sarawak
 ATAU
2) Membeli produk Shaklee sekitar RM660 ke atas yang bersamaan 200uv dan mendapat keahlian PERCUMA serta bonus sekitar RM28++ pada bulan hadapannya. Maksudnya, anda tidak perlu membayar yuran pendaftaran!
ATAU
3) Membeli produk Shaklee yang terdapat dalam GOLD AMBASSADDOR PACK (GA PACK)  dan juga mendapat keahlian Shaklee PERCUMA serta  bonus sekitar RM90++ pada bulan hadapannya. Anda juga tidak perlu membayar yuran pendaftaran

APAKAH KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE
1) Keahlian adalah seumur hidup
2) Menikmat harga ahli yang lebih rendah sekitar 15-20% berbanding harga retail
3) Tidak perlu maintain point setiap bulan
4) Tidak perlu bisnes Shaklee sekiranya tidak berminat

Anda seorang surirumah dan inginkan pendapatan sendiri agar boleh membantu suami? atau anda ibu bapa bekerjaya yang perlukan pendapatan sampingan agar dapat menanggung kos sara hidup yang semakin tinggi? Jika anda ingin dan sangat berminat untuk menjana pendapatan bersama, anda harus baca apakah kelebihan menjadi member Shaklee di bawah. Antara insentif yang Shaklee tawarkan adalah;

1) CASH BONUS SETIAP BULAN
– Bonus peribadi sehingga 21% berdasarkan prestasi anda
– Leadership Bonus sehingga 6 level
– Intensif Coordiantor sehingga1.5%

2 ) CAR BONUS BULANAN
– Bonus kereta secara tunai akan dibayar terus ke dalam akaun anda sekiranya berjaya menepati syarat-syarat yang ditetapkan
– Bonus kereta tersebut tidak semestinya digunakan untuk membeli atau perbelanjaan kereta

3) FREE INTERNATIONAL AND NATIONAL CONVENTION
– Menikmati konvensyen dan trip ke luar negara dan dalam negara secara PERCUMA 
– Sekiranya layak, anda boleh berpeluang menunaikan umrah berkelas 6 bintang secara PERCUMA

Apakah KELEBIHANNYA MENJADI AHLI SHAKLEE BERSAMA KAMI??
1) Tidak perlu modal yang besar untuk membeli stok banyak kerana semuanya boleh dilakukan secara online dan anda boleh membeli stok ketika pelanggan mahukannya
2) Bimbingan dan tunjuk ajar diberikan secara PERCUMA. Kami akan ajar anda tentang Marketing, blogging dan banyak lagi
3) Diberikan access percuma ke dalam group-group khas dan istimewa di bawah bimbingan kami yang mana di dalam group ini kami akan sharekan cara-cara untuk berjaya dalam shaklee, Marketing strategies, info-info tentang produk, tips-tips dan banyak lagi. Juga bagaimana upline kami meraih pendaptan sehigga 6 angka sebulan. Bukan setahun ya!
4) Kami akan bimbing anda agar dapat membantu anda menaikkna taraf hidup anda serta menikmati bonus yang anda mahu
5) Konsultasi dan selok belok tentang perniagaan Shaklee ini akan kami kongsikan secara EKSKLUSIF dengan sesiapa yang berminat menjadikan Shaklee sebagai pendapatan sampingan atau utama 
6) Jika anda betul-betul berusaha dan sanggup belajar, anda akan rasai perubahan dalam hidup. Bukan sahaja dalam kewangan tapi dalam kehidupan seharian, hubungan kekeluargaan dan kasih sayang. Bagaimana? Daftar ahli shaklee bersama kami dan kami akan kongsikan caranya
7) Jika anda membuat bisnes online, anda tidak perlu memikirkan untuk keluar rumah bagi menghantar order kepada customer. Anda boleh minta kepada Shaklee untuk poskan terus kepada customer anda. So, anda jimat masa dan tenaga!
8) Kelas secara maya, webinar dan ilmu-ilmu tentang Shaklee diajarkan secara online. Jadi, anda tidak perlu risau sekiranya anda seorang surirumah dan perlu meninggalkan anak untuk hadir ke kelas-kelas ilmu kerana kelas secara maya boleh anda ikuti melalui handphone atau laptop di rumah sahaja
9) Kelas offline kami adalah kelas yang mesra kanak-kanak. Anda boleh sahaja membawa anak-anak atau suami anda sekali semasa menghadiri kelas-kelas ilmu. Ini kerana kebanyakan ahli Shaklee group kami memang adalah Surirumah atau ibu-ibu yang mempunyai anak
10) Kami juga akan kongsikan cara-cara membuat blog, Facebook Page, bagaimana meningkatkan traffic blog, Facebook adds dan cara-cara pemasaran online

BAGAIMANA MENDAPAT PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN
1) Anda perlulah menjadi seorang yang berjiwa kental dan sanggup menghadapi cabran ketika bersama Shaklee
2) Konsisten dalam memasarkan dan berkongsi kebaikan Shaklee 
3) Sanggup membantu lebih ramai orang agar mereka juga mendapat pendapatan lumayan dan kehidupan yang lebih baik
4) Meletakkan sepenuhnya pergantungan kepada Yang Maha Esa
5) Sanggup belajar dan berusaha
6) Mahu dan ingin berjaya 
7) Duplicate apa yang telah dikongsikan di dalam group Eksklusif kami
8) Ada banyakkk lagi tips untuk berjaya di dalam Shaklee. Dan anda akan ketahuinya sekiranya mendaftar bersama kami! 🙂


ANTARA AWARDS SHAKLEE KAMI YANG KAMI TERIMA SEMASA NATIONAL CONFERENCE SHAKLEE JUN LALU
Berminat menjadi ahli Shaklee bersama kami???

Hubungi kami segera di talian berikut;

Call/Msg/Whatsapp : 016-587 9882
Email : arynfadzlee@gmail.com
Share

PENGALAMAN MENJADI AHLI SHAKLEE

Assalammualaikum semua dan salam sejahtera.. Kepada yang pertama kali sampai di blog saya ini, saya ucapkan SELAMAT DATANG dan terima kasih kerana sudi membaca coretan-coretan saya di sini. Kepada yang sentiasa setia membca dan menunggu tulisan saya di sini, JUTAAN TERIMA KASIH ikhlas dari hati saya untuk anda. U really make my day.. Kerana kehadiran andalah saya masih menulis dengan gembiranya di sini.. Saya sayang anda semua.. Walaupun tidak mengenali anda, tapi saya sangat-sangat gembira kerana ada yang sudi menerima penulisan saya dan menjadikan panduan dalam memilih Shaklee dalam hidup anda.

Hari ini saya menulis bukan untuk bercerita tentang produk Shaklee.. Hari ni saya ingin ceritakan pengalaman saya sebagai Pengedar atau ejen Shaklee. Since akhir-akhir ni ramai yang bertanya apakah kelebihan menjadi ahli Shaklee so saya ceritakan berdasarkan pengalaman saya sendiri

pengedar shaklee sabah
Penyokong kuat ku.. Luv u owez.. 🙂

Bermula Disember 2012, pada mulanya saya menjadi ahli Shaklee hanyalah sekadar untuk mendapat harga member. Akan tetapi, bermula Januari 2013 saya mula bergiat aktif kerana melihat ramai orang mula respons bila melihat iklan Shaklee saya di FB. Bermula Februari pula saya mencabar diri saya untuk mencuba dapatkan Pangkat Supervisor dalam Shaklee.. Februarilah kisah saya bermula..

Februarilah saya mula membuat poster-poster menarik, menulis blog, mencipta FB Page saya dan mula mempromosikan secara serius produk-produk Shaklee. Keseronokan mula terasa bila mana banyak PM, Message dan whatsapp yang bertanya tentang produk Shaklee.. Rasa tidak menang tangan. Hp pun cepat hang since banyak whatsapp, msg dan pm masuk dalam masa yang sama..

Saya mula sibuk menguruskan blog, FB page dan order customer.. Dengan 2 orang anak yang masih kecil dan menyusukan badan sepenuhnya, memang saya akui kadang-kadang penat melebihi segalanya.. Tapi saya gagahi jua.. Februari tu saya semakin jelas dengan matlamat saya.. Februari tiu saya melihat bagaimana seorang surirunmah boleh berjaya mencecah ratus ribu income dalam Shaklee. Februari itu, saya berusaha sedaya upaya agar saya boleh mencapai point yang cukup untuk menjadi seorang supervisor.. Anak-anak Shaklee saya semakin ramai dan yang paling seronok suami semakin memahami dan memberi semangat kepada saya untuk berusaha.

Walau sesibuk manapun, mama shaklee saya sentiasa ingatkan untuk banyakkan zikir, selawat dan berdoa.. Inilah juga yang buat saya melekat terus dengan shaklee. Support group yang kuat dan amalan rohani diutamakan. Kami sentiasa diingatkan untuk memperbanyakkn zikir  dan tidak melengah-lengahkan amalam wajib. Kagum juga bila melihat wanita berniqab yang menjadi MASTER SHAKLEE. Semua itu telah merubah penilaian saya dalam kehidupan dan cara saya berfikir.

Amalan-amalan yang support group kami sharekan membuatkan kami semakin dekat dengan Sang Pencipta. Sejak tu sales memang masuk tiap-tiap bulan dan anak-anak Shaklee saya semain ramai. Dan yang pastinya saya sangat-sangat gembira kerana dapat membantu kawan-kawan dan customer-customer yang menggunakan produk Shaklee bagi membantu menyelesaikan masalah mereka. Sesungguhnya dapat membantu seseorang itu adalah sangat manis!

Hubungan dengan sahabat-shabat juga semakin erat sebab kawan-kawan jugalah customer saya. Yang selama ni, jarang keep in touch, kembali rapat dan kami bertukar-tukar pendapat. Seronok dikelilingi ramai orang.

Duit bukanlah tujuan utama semata, tapi kepuasan pelanggan lah yang menjadi agenda. Kami pentingkan selalu ber’keep’ in touch dengan customer.. Dan selalunya customer memang berpuas hati sehingga memilih mendaftar sebagai AHLI SHAKLEE!

Untuk makluman semua, saya perhatikan Shaklee sekarang tengah ‘HOT’ di Sabah dan Sarawak. Semakin ramai orang mengenali Shaklee akan tetapi mereka kebanyakzn tidak mengenali ejen Shaklee di Sabah. Saya tahu kerana mengikut pengalaman saya kebanyakan customer yang approach saya sudah mengenali Shaklee. So, ambillah peluang ini. Bagi sesiapa yang rasanya berminat mencari pendapatan sampingan, Shaklee boleh membantu anda. Tidak perlu HEAD HUNTING! 

Moga perkongsian saya di sini memberi inspirasi kepada sesiapa yang mencari jawapan tentang SHAKLEE.. Jika ragu dan perlukan info lanjut tentang Shaklee boleh hubung saya di talian;

Call/Msg/whatsapp : 016-587 9882
FB : Aryn Fadz Lee
FB Page : Vitaminku Sefamilee
Email : kawan_sya@yahoo.com

Pengedar Sah Shaklee di kawasan Kota Kinabalu, Papar dan Beaufort, seluruh Sabah serta seantero Malaysia. 

Share

BAGAIMANA DAN KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE

Salam semua dan selamat pagi..

Alhamdulillah, semakin ramai yang menyedari kebaikan produk dan Suplement Shaklee sehingga mereka sukarela ingin menjadi ahli atau Pengedar Sah Shaklee. Semuanya kerana mereka sendiri merasa kehebatan produk-produk Shaklee ini sampai mereka sendiri berfikir untuk menjadi ahli. Dan Alhamdulillah , ada yang mula-mula jadi ahli untuk nak dapatkan harga ahli tapi lepas tu mau buat secara serius biz Shaklee ni sebab melihat sendiri kehebatan keluarga Shaklee kami yang sudah melahirkan Master-Master yang hebat dan menjana 6 angka pendapatan padahal mereka cuma seorang surirumah!

Saya sendiri tiap-tiap bulan mendapat 4 angka income. Alhamdulillah, sekarang ni kalau tengah-tengah bulan tidaklah rasa ‘semput’ macam dulu. Tidaklah korek simpanan masa waktu-waktu terdesak, tidaklah berfikir banyak kali kalau teringin nak bawa anak kat tempat favourite dorang. Alhamdulillah.. dan yang paling seronok sebenarnya, melihat ahli-ahli baru ini mendapat bonus seperti saya di tengah-tengah bulan lebih-lebih yang memang perlukannya di waktu terdesak 🙂 

Bagaimana menjadi ahli Shaklee?
Caranya mudah, cuma;

1) Isi borang pendaftaran
2) Bayar RM65 untuk yuran keahlian atau beli produk shaklee dalam RM650 KE ATAS yang melebihi 200uv dan akan mendapat keahlian percuma
3) Boleh terus menghubungi saya dan saya aanbantu uruskan pendaftaran untuk anda 
4) Pergi sendiri ke Shaklee Branch dan daftar menggunakan ID saya 592034 sebagai sponsor anda

Maintan Point dan keahlian
1) Tidak perlu maintain points atau uv jika merancang untuk makan sendiri mealinkan anda ingin memulakan perniagaan Shaklee secara serius, anda perlukan dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu

Wajib buat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian
1) Tidak perlu

Manakala, kelebihan-kelebihan menjadi ahli Shaklee adalah;
1) Dapat membeli produk Shaklee dengan harga ahli
2) Boleh dapat untung retail
3) Jika mencapai points yang ditentukan, anda layak mendapat bnus bulanan dalm bentuk cash
4) Mendapat bimbingan istimewa dari team kami
5) Shaklee menawarkan Cash, Car (bonus kereta) dan Convention dan trip istimewa seperti Umrah, National Trip, International Trip

Apakah kelebihan mendaftar ahli dengan Vitaminku Sefamilee
1) Mendapat bimbingan secara online atau offline tentang BAGAIMANA MEMPROMOSIKAN PRODUK, MENDAPAT PENDAPATAN PASIF YANG HEBAT, CARA PENGAMBILAN PRODUK dan banyak lagi..



Jom Jadi Ahli Shaklee dengan kami 🙂

Hubungi kami segera sekiranya anda ingin menjadi ahli Shaklee. Kami akan membimbing dan membantu anda sebaik mungkin hingga berjaya mencapai puncak kejayaan dalam Shaklee.

Call/Msg/Whatsapp : 016-587 9882
FB Page : Vitaminku Sefamilee
Fb : Aryn Fadz Lee
Email : kawan_sya@yahoo.com
Share