VITAMIN CANTIK PROMOSI NOVEMBER

Salam dan hai semua. Welcome to Nevember u olls!!! Tinggal 2 bulan lagi saya bercuti tanpa gaji dan menjaga anak di rumah. Cepatnya masa berlalu, tidak sedar sudah setahun lebih saya menjadi Fulltime Housewife di samping menjalankan bisnes Online dari rumah dan dalam masa yang sama menjaga anak-anak

So, bulan ni Shaklee promosikan produk idaman ramai para wanita. Apa lagi kalau bukan VITA C Sustained Released 500 mg yang terkenal sebagai vitamin cantik ini

vitamin c shaklee

Wow! Saya pun suka vitamin C Shaklee ni. Antara yang best pasal vitamin ini adalah ia banyak tolong kurangkan masalah alergik dan resdung saya. Kalau dulu hampir setiap hari saya akan bersin berpanjangan dan tanpa berhenti. Hidung pun jadi merah dan kembang sebab balik-balik gosok. Tapi, Alhamdulilah.. Sejak konsisten dengan Vitamin ini, masalah resdung dan alergik saya semakin berkurangan. Kecualilah kalau saya makan banyak makanan yang saya alergik seperti udang, memang keluarlah dia berpesta. Hehe..

Selain tu, apa yang best tentang suplemen ini adalah;

  1. Bantu kulti semakin sihat dan lembut kerana ia merangsang pembentukan kolagen
  2. Bantu kurangkan jerawat
  3. Bantu tingkatkanĀ imunisasi badan
  4. Bantu lambatkan penuaan keran viatmin C Shaklee adalah vitamin antioksida terbaik
  5. Bantu perbaiki simptom pendarahan seperti gusi berdarah, lebam di kulit, kulit kering dan kulit kasar
  6. Bantu kekalkan kolestrol sihat
  7. Bantu perbaiki insomnia
testimoni vitamin c shaklee

Gusi dah tak berdarah sejak konsisten dengan Vitamin C

 

vit c kurangkan sakit tekak

Demam atau sakit tekak tidak jadi bila ambil vitamin C sebagai langkah pencegahan

 

vit c kurangkan ulser

Konsisten dengan vitamin C buat ulser tidak teruk seperti dulu

Ada yang cakap, tidak payah lah ambil vitamin C ni. Saya makan buah banyak-banyak ja setiap hari.

Well, untuk info semua, setiap hidangan buah-buahan membekalkan sekitar 45-60mg vitamin c. Buah-buahan akan menghasilkan vitamin c yang lengkap dalam masa 10 hari selepas buah itu ranum. Oleh itu, buah yang tidak ranum akan menghasilkan kandungan vitamin c yang sedikit. Manakala, apabila buah dipetik kandungan vitamin c pada buah akan separuh berkuranganĀ dan akan musnah apabila terdedah kepada kepanasan

Jadi? Cukupkah dengan mengambil beberapa biji buah sehari sedangkan sebiji pun belum tentu kandungan vitamin C nya lengkap?? Fikir-fikirkan dan selamat beramal. Hehe..

Jika inginkan harga istimewa Vitamin C untuk bulan ini, hubungi saya cepat-cepat tau! Dan saya akan berikan SESUATU YANG ISTIMEWA untuk pelanggan dari blog saya ini šŸ™‚

Love,

Aryn Fadz Lee l 016-587 9882

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge