1ST GIVE AWAY KELUARGAHEBAT.COM SEMPENA BIRTHDAY PUTRI TERSAYANG

Salam dan hai semua. Alhamdulillah, kelmarin 1st July 2015 genaplah Putri tersayang kami berusia 1 tahun. Jadi kelmarin, kami bawalah si kecil ni dengan abang-abang dia sekali jalan-jalan sambil cari baju raya dorang. Hehe..

Rasanya sangat cepat masa berlalu. Berusianya setahun Putri menandakan juga sudah setahun saya bergelar Work At Home Mom (WAHM). Menjaga 3 orang anak sambil bekerja di rumah bukannya mudah lebih-lebih lagi anak-anak semakin aktif dan membesar. Ia sesuatu yang sangat mencabar kesabaran dan keimanan.

Saya pernah menulis tentang kelahiran Putri di sini ๐Ÿ™‚

Putri pun sudah pandai berdiri dan mungkin tidak lama lagi akan pandai berjalan. Putri anak yang sangat memahami Ummi dan sangat menyenangkan. Jarang merengek kecuali berjauhan dengan Ummi dan ingin menyusu. Moga Putri akan menjadi anak yang solehah, tidak tinggalkan solat dan AL-Quran dan sentiasa mendoakan Ummi dan Babah ๐Ÿ™‚

Putri tunggal kami ( setakat ini. hehe)  dengan Babah tersayang

Putri tunggal kami ( setakat ini. hehe) dengan Babah tersayang

Oleh itu, sempena dengan ulangtahun kelahiran Putri kami ini, kami ingin mengadakan Give Away istimewa untuk semua pembaca blog kami ini sebagai tanda terima kasih atas sokongan anda. Untuk join 1st give Away keluargahebat.com ini, cara-caranya mudah;

1) Follow blog www.keluargahebat.com kami ini

2) Like FB page kami Vitaminku Sefamilee

3) Share entry ini di FB, Google + atau media sosial lain dan tag sekurang-kurangnya 3 rakan anda serta buat status yang menarik tentang keluargahebat.com atau tentang Give Away ini dalam share anda itu

4) Buat status yang menarik tau! ๐Ÿ™‚

Cara-cara untuk join Give away ini

Cara-cara untuk join Give away ini

Itu sahaja. Mudah bukan? ๐Ÿ™‚

Ok, Give Away ini akan berakhir pada ย 9ย Julai 2015 jam 11.59 malam ya! Anda juga boleh meninggalkan link share anda di bahagian komen entry ini. Manalah tau saya terlepas pandang ๐Ÿ™‚

Ok, part paling penting! 3 orang yang bertuah akan menerima hadiah-hadiah seperti di bawah. Pemenang akan diadili adalah berdasarkan status yang menarik hati kami sekeluarga ๐Ÿ™‚

1) 1 botol Cinch Shake Mix perasa Caffe Latte

Cinch adalahย salah satu suplemen yang membantu agar kita cepat kenyang dan membina metabolisme. Jadi sangat sesuai buat anda yang inginkan badan sihat dan slim raya ini. Hehe..

Suplemen yang bantu menurunkan berat badan

Suplemen yang bantu menurunkan berat badan

2) 1 botol Lecithin

Suplemen ini adalah antara suplemen yang membantu percepatkan pmbakaran lemak. Jadi, kalau takut termakan banyak sangat semasa berbuka dan beraya nanti, ambillah Lecithin agar lemak-lemak jahat tu cepat terbakar dan dibuang daripada badan

lechithin

3) 1 botol Basic H

Pencuci serba guna yang bebas bahan kimia. Sesuai digunakan bagi membersihkan lantai, cermin dan tingkap, dapur dan kawasan-kawasan yang perlu di dalam rumah. Agar rumah berkilat semasa tetamu datang beraya ๐Ÿ™‚

Pencuci serbaguna, bebas bahan kimia

Pencuci serbaguna, bebas bahan kimia

Ok, hadiah-hadiah pun menarik kan? Semua pun sangat sesuai digunakan ketika Ramadhan dan Syawal nanti ๐Ÿ™‚

Anda semua adalah sangat-sangat dialukan untuk join Give Away ini. Lagipun dapat juga berkenal-kenalan dengan pembaca blog ini serta kawan-kawan ย Blogger yang lain. Sebarang persoalan tentang Give Away ini, anda boleh terus hubungi saya ya! ๐Ÿ™‚

Aryn Fadz Lee l 016-587 9882

Share

3 thoughts on “1ST GIVE AWAY KELUARGAHEBAT.COM SEMPENA BIRTHDAY PUTRI TERSAYANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge