OMEGA GUARD SHAKLEE PROMOSI NOVEMBER

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua. Masuk 1 minggu saya tidak menulis di sini. Macam lain rasanya. 2 hari Allah bagi ‘cuti’. Tiba-tiba demam, pening dan selsema. Mau buka lappy pun macam susah. Lepas tu, sibuk pula mahu ke Sandakan untuk tengok suami bermain hoki untuk perlawanan peringkat Persatuan Sukan dan Kebudayaan Perkhidmatan Pendidikan Sabah. Tahun lepas kami anak-beranak ikut juga, di Keningau. Tahun ni kat Sandakan.. Sampai di Sandakan busy dengan anak-anak sambil jalan-jalan, makan-makan hingga tidak sempat buka laptop. Hihi.. Dan akhirnya, barulah dapat buka laptop malam ni.. Hihi.. Sambil-sambil tengok PERLAWANAN PIALA MALAYSIA, PAHANG LAWAN JOHOR DARUL TAKZIM ( JDT). Anyway, tahniah Pahang dengan kemenangan penalti 5-3. Permainan yang hebat dan sangat mendebarkan.

Apa khabar kawan-kawan semua? Alhamdulillah, semalam kami closing dengan gembira sekali. anak-anak semua menunjukkan prestasi yang sangat bagus. Syukur ke hadrat Illahi. InshaAllah, dengan izinNya kami pasti akan dapat buat dengan lebih dan sangat baik bulan November ini

Lepas busy closing semalam, pagi ni kam mendapat message dari Shaklee

‘RM0.00 SHAKLEE: 
NOV’14 BUY 6 FREE 1 PROMOTION – OMEGAGUARD (00P173). PLACE YOUR ORDER NOW!TQ’
omega guard promosi

Lepas tu, dapat pula info tentang promosi Omega Guard Shaklee ke-2 ni..

Wah100x.. Tidak tahu kenapa bulan ni Shaklee sangattt baik hati. Macam tahu-tahu saja kami memang suka Omega Guard ni. Teringat pula waktu mula serius ber’Shaklee’, Omega Guard lah produk Shaklee pertama yang saya beli dengan promosi BELI 6 PERCUMA 1. Macam tdak sangka dapat membeli produk promosi masa tu. Yalah , harga 6 botol dekat seribu. Omega Guard Shaklee memang produk memori buat saya. Alhamdulilah, rezeki 🙂

Ok, sedikit info tentang Omega Guard ni.. 

Omega Guard merupakan suplemen minyak ikan Shakle yang mengandungi DHA di mana DHA merupakan ejen penguat ingatan dan memori. Ia juga bagus bagi tujuan menguruskan badan kerana ia mampu membakar lemak-lemk jahat di dalam badan. Omega Guard juga sesuai buat sesiapa yang mengalami masalah kolestrol tinggi, darah tinggi dan gout

Antara orang yang sesuai mengalami Omega Guard adalah;
1) Mereka yang mengalami masalah berat badan berlebihan
2) Kanak-kanak yang ingin menguatkan memori
3) Mereka yang mengalami masalah jantung
4) Ibu mengandung trimester ke-dua dan ke-tiga
5) Lelaki yang mengalami masalah gout

Hubungi saya terus sekiranya anda berminat dengan Omega Guard ini. Jika anda membeli Omega Guard BELI 6 PERCUMA 1 ini, anda bukan sahaja dapat PERCUMA 1 BOTOL OMEGA GUARD, anda juga kan mendapat yuran keahlian PERCUMA dan bonus pada bulan hadapan!

HUBUNGI SAYA TERUS SEKIRANYA ANDA BERMINAT!
Saya merupakan Pengedar Shaklee di Kota Kinabalu, Papar, Beaufort Sabah, Sarawak serta seluruh Malaysia. Hubungi saya sekiranya anda perlukan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee di talian berikut;

Call/Msg/Whatsapp : 016-587 9882
Email : arynfadzlee@gmail.com
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge