BAKAR LEMAK DENGAN CEPAT AGAR TIDAK KELIHATAN SEPERTI IBU HAMIL

Posted on

Akhir-akhir ini, ramai pula yang ajukan saya soalan bagaimana kempiskan perut membuncit yang kelihatan seperti ibu hamil  5 bulan. Mungkin mereka risau dengan perut yang semakin membuncit lebih-lebih lagi apabila hujung tahun begini, mereka perlu menghadiri banyak kenduri kahwin yang membuatkan mereka makan banyak. Jom ketahui bagaimana BAKAR LEMAK DENGAN CEPAT AGAR TIDAK KELIHATAN SEPERTI IBU HAMIL.

Lemak sebenarnya diperlukan oleh badan kita. Lemak yang cukup membolehkan badan menjana tenaga daripada lemak. Lemak di badan juga membantu agar kita tidak cepat berasa sejuk. Akan tetapi, faktor pemakanan yang tidak sihat menyebabkan kita mengambil lemak berlebihan. Kurangnya senaman yang membantu aktiviti membakar lemak berlebihan membuatkan lemak semakin mendap di dalam perut dan badan yang akhirnya menyebabkan perut menjadi buncit

Saya cadangkan anda mengambil OMEGA GUARD SHAKLEE ini. Omega Guard merupakan minyak ikan Shaklee dan ia mampu membakar lemak berlebihan yang tidak diperlukan oleh badan. Minyak ikan juga merupakan suplemen yang panas dan boleh membantu pembakaran kolestrol jahat di dalam badan. Selain itu, ia juga boleh membantu mengawal selera makan.

kelebihan omega guard
Antara kelebihan Omega Guard ini

Selain pengambilan Omega Guard secara konsisten, saya juga suka untuk mencadangkan anda;

1) Mengambil air yang banyak sesuai dengan berat anda agar mudah Omega Guard membakar lemak di dalam badan anda

2) Kurangkan minuman sejuk terutama jika anda makan makanan berminyak dan berlemak. Minuman sejuk akan memendapkan lemak dan minyak yang anda dapat daripada makanan tersebut

3) Ambil Omega guard sebelum anda bersenam agar mudah lemak terbakar semasa bersenam

4) Mengambil Omega Guard selepas makan makanan yang berkolestrol dan berlemak agar Omega Guard ini terus membakar lemak-lemak dan kolestrol yang masuk di dalam badan

5) Konsisten dengan senaman anda. Jika tidak sempat bersenam, ambil beberapa minit untuk melakukan sit-up agar lemak-lemak tidak terus terkumpul di dalam perut.

6) Gabungkan dengan Herb Lax untuk mencuci perut terlebih dahulu dan Alfalfa Shaklee agar lemak-lemak dan kolestrol jahat yang dibakar oleh Omega Guard itu dibawa keluar daripada badan. 

Disiplinkan diri anda ya. Jangan mengabaikan jumlah kalori dan lemak dalam pemakanan anda walaupun anda mengambil Omega Guard. Ini kerana pemakanan yang sihat mampu membantu mengekalkan berat badan yang ideal.

Untuk makluman, promosi OMEGA GUARD BELI 6 PERCUMA 1 masih berlangsung sehinga 30 November ini. Jika anda beli 6, anda akan dapat PERCUMA 1 botol Omega Guard lagi. Berbaloi-baloikan. Sekaligus anda akan dapat FREE MEMBERSHIP dan bonus pada bulan Disember nanti!


Hubungi saya terus sekiranya anda berminat dengan Omega Guard ini di talian;

kelebihan menjadi ahli shaklee
HUBUNGI SAYA TERUS JIKA ANDA BERMINAT MENDAPAT PENJIMATAN SEPERTI DI ATAS

Saya merupakan Pengedar Sah Shaklee dengan ID 592034 di Kota Kinabalu, Kolombong, Papar, Beaufort Sabah, Sarawak serta seluruh Malaysia. Hubungi saya sekiranya anda berminat dengan produk Shaklee atau apa-apa mengenai penulisan saya di blog ini. Saya akan berikan KONSULTASI PERCUMA DAN CARA PEMAKANAN SUPLEMEN SHAKLEE YANG BETUL hanya untuk pelanggan saya sahaja 🙂

Call/Msg/Whatsapp : 016-587 9882
Email : arynfadzlee@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge