SAYA SUKA SELFIE

Salam Rabu semua.. Hari ni tajuk untuk CABARAN 30 HARI 30 POST kami adalah mengenai SELFIE.. Hihi.. Jangan hairan kalau tengok banyak gambar ‘perasan’ kitorang lepas ni,k.. 🙂

Selfie atau dikenali dengan mengambil gambar diri sendiri adalah merupakan trend masa kini. Sebenarnya, benda ni lama dah kita buat kan.. Cuma akhir-akhir ni jadi trend pula dan selepas selfie orang suka share gambar selfie dorang tu di akaun media sosial dorang. Samala dengan kami. Hihi.. Kami ni suka sangat bergambar. Saya dan suami ni pun memang kaki kamera juga. Pernah juga terima tempahan Wedding Photography dan saya sendiri adalah orang yang suka edit dan cantikkan gambar.. Hihi.. So, tidak hairanlah kalau kawan-kawan di Facebook atau instagram akan selalu tengok muka kami yang suka bergambar ni dalam profile kami.. Hihi..

Ok, saya sharekan sedikit gambar (sedikitla sangat konon.. Hihi..) yang pernah saya ambil bersama keluarga dan rakan-rakan..

Selfie Diri sendiri dulu.. Hihi
WEfie dengan suami tersayang .. Susah mau dapat gambar berdua macam ni .. Kecuali masa kami betul-betul berdua.

WEfie Babah dan Furqan
Ummi yang suka selfie dengan Si Fyrash. Gigi kami sama kan? 🙂 


Sempat ambil gambar sambil tunggu babah ambil kami bawa berjalan. Hihi..
Nilah kerja dorang bila ummi dengan Si Putri dalam bilik
Ni gambar masa Aidilfitri tahun ni
Ni masa kami di beraya di rumah abang ipar di Labuan

  

WEfie berlima! Gambar ni diambil guna monopod. Tulah kualiti kurang memuaskan sebab Babah yang ambil gambar kena pegang monopod dan Si Fyrash sekali. Nilah shoot terbaik. Yang lain semua gambar blur.. 🙂
Ni Furqan selfie sendiri guna monopod
Furqan bawa Si Fyrash ber’wefi’e pula bila dia sudah tahu cara macamna mau ambil gambar guna monopod
Teman wefie ummi selalu.. Putri!

 

Bersama bestfreind tersayang, Si Roy. Susah sangat kami mau jumpa. Nipun terjumpa masa mau hantar order Shaklee dia. Padahal dia ni kahwin dengan cousin saya dan sekampung pula tu. Haha..
Ber’wefie’ dengan anak Shaklee kami. Zizie.. 🙂

Ni anak-anak Shaklee saya. Terjumpa di Branch Shaklee, K.K.. Siti dan Angel

Ni adalah Mama  Rin. Nenek saya dalam Shaklee 🙂 . Teringin mau jadi macam dia, Master Coordinator dalam Shaklee. Chaiyok Aryn!

Sorrylah kalau ada gambar yang kualitinya kurang memuaskan. Faham-faham lah ibu beranak tiga ni, kadang-kadang kelam-kabut snap gambar lebih-lebih lagi anak-anak ada bermacam perangai. Tapi itu tidak mematahkan semangat kami untuk berselfie. Sebab tu semua kenangan. Dan ia adalah kenangan yang tidak dapat diulang kembali. Kan??? 🙂 

Saya merupakan Pengedar Shaklee di Sabah, Sarawak serta seluruh Malaysia. Hubungi saya sekiranya anda perlukan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee di talian berikut;


Call/Msg/Whatsapp : 016-587 9882
Email : arynfadzlee@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge