TESTIMONI SET PENYUSUAN LENGKAP SHAKLEE SAYA

Alhamdulillah..siap juga video ni.. Dari semalam janji dengan hubby mau ambil video Testimoni Set Penyusuan Lengkap (3M) Shaklee saya sendiri. Berusahalah tidurkan 2 hero tersayang tu.. Last-last ummi dia yang ikut tidur pula.. Hahaha..

Akhirnya, kitorang buat lepas Solat subuh tadi. Budak-budak masih tidur, jadi memang ngamlah waktu tu. Lucu juga tadi.. Tanpa skrip dan spontan. Tapi dekat 6-7 kali kitorang ambil video. Mau pilih yang terbaik kan..Hihi.. Selalu saya ambil video orang, minta orang bercakap. Kali ni diri sendiri pula yang jadi model.. Ambik ko.. Rupanya bukan senang bercakap depan hp ni walaupun tiada orang di sekeliling. Almaklumlah, nervous juga tadi sebab tahu video ni nak masuk You Tube.. Hihi..

Jom layan video ni..:)

Macamana? Comel tak mak jemah hihi…Mungkin suara saya kurang jelas, so saya mau kongsikan sekali lagi dalam bentuk penulisan perbezaan yang saya rasai selepas melahirkan anak ke-3 kami, Putri. For info u olls, hanya pada kelahiran ke-3 ini saya consume set ini sepenuhnya dan selengkapnya. Pada kelahiran pertama, saya belum mengenali Shaklee. Kelahiran ke-2 saya cuma ambil Set Asas Penyusuan itupun tidak konsisten. So, kira kelahiran ke-3 lah sebenarnya baru saya consume Set Penyusuan ini dengan lengkap dan konsisten.

Antara perbezaan yang saya rasai adalah;

1) Tidak mudah penat
2) Tidak mudah stress
3) TIdak mengalami sakit belakang
4) Cepat lawas
5) Susu cepat banyak
6) Bayi cepat kenyang
7) Bayi tidur lama dan tidak kerap bangun
8) Jaundis baby tidak tinggi. Kedua-dua abang Putri ditahan selama 1 malam akibat masalah bacaan kuning yang tinggi tetapi alhamdulillah, Putri tidak..
9) Berat badan saya tidak mudah naik walaupun makan agak banyak. Almaklumlah, saya masih menyusukan 2 anak tersayang 🙂
10) Putri cepat membesar dan cepat naik berat badan

testimoni set penyusuan lengkap
Antara Testimoni Set Penyusuan Lengkap pelanggan terawal kami
testimoni set penyusuan lengkap shaklee
Testimoni Set Penyusuan Lengkap Shaklee
Suka saya ingatkan pada ibu-ibu yang mengamalkan atau berhajat untuk menyusukan anak, jangan lupa untuk meminta dan berdoa pada Yang Maha Esa agar dimurahkan rezeki kita dan dibanyakkan susu kita. InshaAllah.. Allah lah yang memberi anugerah susu ibu ini kepada kita dan kepadaNya jua kita memohon agar dipermudahkan perjalanan penyusuan susu ibu selama yang kita hajati. Aminnn 🙂

Bagi ibu-ibu yang mengalami masalah susu kurang atau inginkan tips tentang penyusuan, anda boleh klik di sini.. Anda juga boleh hubungi saya untuk mendapatkan info, tips dan apa-apa tentang penyusuan susu ibu 
Saya merupakan Pengedar Shaklee di Sabah, Sarawak serta seluruh Malaysia. Hubungi saya sekiranya anda perlukan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee di talian berikut;

Berminat untuk menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya segera! Saya akan guide anda sebaik mungkin sekiranya anda ingin menjadi Pengedar Shaklee yang berjaya 🙂

Call/Msg/Whatsapp : 016-587 9882
Email : arynfadzlee@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge