KELAS BUAT POSTER

Salam dan selalamt pagi u olss..

Jangan ingat korang salah blog ya..ni memang blog saya, cuma address da tukar..sapa-sapa yang mungkin perasan nama blog sebelum ni http://vitaminkusefamilee.blogspot.com/ sudah bertukar kepada www.keluargahebat.com. Sebenarnya dari tahun lepas lagi beli nama blog keluargahebat tu tapi sebab masa tu excited buat blog dalam wordpress yang memanglah tdak pernah dicuba, last-last sendiri keciwa sebab langsung tidak terupdate web tu disebabkan tidak sempat belajar banyak pasal wordpress. Dan kesudahannya website tu terbiar selama setahun. So, saya ambil balik nama web tu dan masukkan dalam blogspot saya..Kenapa kami ubah nama? Kiranya dulu kami masih bergelar penjual vitamin la. sekarang ni blog ni dengan nama yang baru ni kami akan kongsikan lebih banyak lagi pasal Shaklee dan bagaimana Shaklee mengubah hidup kami sekeluarga :). Oh, ya!Jangan hairan juga ya kalau background blog ni bertukar-tukar.. Yalah, nama blog baru jasi masu tukarla template blog baru. Cuma, saya tengah cari template yang sesuai dan lawa.  So rasa refresh sikit masuk sini kan.. Hihi..

Ok, Sabtu lalu kami ada conduct 1 kelas buat poster untuk group Shaklee kami. Cikgunya pula saya, anak muridnya mama @ upline saya iaitu Puan Hazelina Alim.. Dalam group kami ni, tidak semestinya semua upline yang ajar. Yang penting semua mahu berkongsi ilmu, upline ajar downline dan downline ajar upline. 


Kelas emak-emak.. Beginilah.. Penuh dengan anak-anak. Saya bawa Putri, kami berkunjung ke rumah Puan Hazelina Alim. Tulah rumah dipenuhi dengan anak-anak. Biasa dah.. Yang penting enjoy.. Kelas santai-santai, tidak payah stres-stres.

Di kesempatan tu juga, saya sempat menemuramah Puan Hazelina Alim tentang perubahan yang beliau alami selepas menggunakan Shaklee. Untuk makluman, beliau dan 3 tahun consume Shaklee dan dikenali kerana berjaya simpan susu perahan untuk anak beliau penuh 1 deep freezer..Wow!!!

Ikuti video temuramah saya in bersama beliau 🙂


Amacam Mau jadi macam beliau? Bah, apa lagi.. Jom hubungi saya. Saya akan guide anda sebaik mngkin agar anda jadi seperti atau lebih baik daripada saya 🙂

Psst.. Saya rakam video ni semasa anak beliau tengah breastfeed tau! Cayalah supermak!
Hubungi saya untuk info lanjut melalui;
Call/Msg/Whatsapp : 016-587 9882
Email : arynfadzlee@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge