Archive | September 2014

CARA MENJADI AHLI SHAKLEE DAN MERAIH PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN

BAGAIMANAKAH CARANYA MENJADI AHLI SHAKLEE???


Terdapat 2 cara mudah untuk menjadi dan mendaftar sebagai ahli Shaklee
1) Membayar RM65 sebagai Yuran Pendaftaran dan memdapat beg memberkit yang terdapat d dalamnya product guide, info tentang Shaklee dan banyak lagi . Kos postage akan dikenakan sebnayak RM10 untuk Semenanjung Malaysia dan RM20 untuk Sabah dan Sarawak
 ATAU
2) Membeli produk Shaklee sekitar RM660 ke atas yang bersamaan 200uv dan mendapat keahlian PERCUMA serta bonus sekitar RM28++ pada bulan hadapannya. Maksudnya, anda tidak perlu membayar yuran pendaftaran!
ATAU
3) Membeli produk Shaklee yang terdapat dalam GOLD AMBASSADDOR PACK (GA PACK)  dan juga mendapat keahlian Shaklee PERCUMA serta  bonus sekitar RM90++ pada bulan hadapannya. Anda juga tidak perlu membayar yuran pendaftaran

APAKAH KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE
1) Keahlian adalah seumur hidup
2) Menikmat harga ahli yang lebih rendah sekitar 15-20% berbanding harga retail
3) Tidak perlu maintain point setiap bulan
4) Tidak perlu bisnes Shaklee sekiranya tidak berminat

Anda seorang surirumah dan inginkan pendapatan sendiri agar boleh membantu suami? atau anda ibu bapa bekerjaya yang perlukan pendapatan sampingan agar dapat menanggung kos sara hidup yang semakin tinggi? Jika anda ingin dan sangat berminat untuk menjana pendapatan bersama, anda harus baca apakah kelebihan menjadi member Shaklee di bawah. Antara insentif yang Shaklee tawarkan adalah;

1) CASH BONUS SETIAP BULAN
– Bonus peribadi sehingga 21% berdasarkan prestasi anda
– Leadership Bonus sehingga 6 level
– Intensif Coordiantor sehingga1.5%

2 ) CAR BONUS BULANAN
– Bonus kereta secara tunai akan dibayar terus ke dalam akaun anda sekiranya berjaya menepati syarat-syarat yang ditetapkan
– Bonus kereta tersebut tidak semestinya digunakan untuk membeli atau perbelanjaan kereta

3) FREE INTERNATIONAL AND NATIONAL CONVENTION
– Menikmati konvensyen dan trip ke luar negara dan dalam negara secara PERCUMA 
– Sekiranya layak, anda boleh berpeluang menunaikan umrah berkelas 6 bintang secara PERCUMA

Apakah KELEBIHANNYA MENJADI AHLI SHAKLEE BERSAMA KAMI??
1) Tidak perlu modal yang besar untuk membeli stok banyak kerana semuanya boleh dilakukan secara online dan anda boleh membeli stok ketika pelanggan mahukannya
2) Bimbingan dan tunjuk ajar diberikan secara PERCUMA. Kami akan ajar anda tentang Marketing, blogging dan banyak lagi
3) Diberikan access percuma ke dalam group-group khas dan istimewa di bawah bimbingan kami yang mana di dalam group ini kami akan sharekan cara-cara untuk berjaya dalam shaklee, Marketing strategies, info-info tentang produk, tips-tips dan banyak lagi. Juga bagaimana upline kami meraih pendaptan sehigga 6 angka sebulan. Bukan setahun ya!
4) Kami akan bimbing anda agar dapat membantu anda menaikkna taraf hidup anda serta menikmati bonus yang anda mahu
5) Konsultasi dan selok belok tentang perniagaan Shaklee ini akan kami kongsikan secara EKSKLUSIF dengan sesiapa yang berminat menjadikan Shaklee sebagai pendapatan sampingan atau utama 
6) Jika anda betul-betul berusaha dan sanggup belajar, anda akan rasai perubahan dalam hidup. Bukan sahaja dalam kewangan tapi dalam kehidupan seharian, hubungan kekeluargaan dan kasih sayang. Bagaimana? Daftar ahli shaklee bersama kami dan kami akan kongsikan caranya
7) Jika anda membuat bisnes online, anda tidak perlu memikirkan untuk keluar rumah bagi menghantar order kepada customer. Anda boleh minta kepada Shaklee untuk poskan terus kepada customer anda. So, anda jimat masa dan tenaga!
8) Kelas secara maya, webinar dan ilmu-ilmu tentang Shaklee diajarkan secara online. Jadi, anda tidak perlu risau sekiranya anda seorang surirumah dan perlu meninggalkan anak untuk hadir ke kelas-kelas ilmu kerana kelas secara maya boleh anda ikuti melalui handphone atau laptop di rumah sahaja
9) Kelas offline kami adalah kelas yang mesra kanak-kanak. Anda boleh sahaja membawa anak-anak atau suami anda sekali semasa menghadiri kelas-kelas ilmu. Ini kerana kebanyakan ahli Shaklee group kami memang adalah Surirumah atau ibu-ibu yang mempunyai anak
10) Kami juga akan kongsikan cara-cara membuat blog, Facebook Page, bagaimana meningkatkan traffic blog, Facebook adds dan cara-cara pemasaran online

BAGAIMANA MENDAPAT PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN
1) Anda perlulah menjadi seorang yang berjiwa kental dan sanggup menghadapi cabran ketika bersama Shaklee
2) Konsisten dalam memasarkan dan berkongsi kebaikan Shaklee 
3) Sanggup membantu lebih ramai orang agar mereka juga mendapat pendapatan lumayan dan kehidupan yang lebih baik
4) Meletakkan sepenuhnya pergantungan kepada Yang Maha Esa
5) Sanggup belajar dan berusaha
6) Mahu dan ingin berjaya 
7) Duplicate apa yang telah dikongsikan di dalam group Eksklusif kami
8) Ada banyakkk lagi tips untuk berjaya di dalam Shaklee. Dan anda akan ketahuinya sekiranya mendaftar bersama kami! 🙂


ANTARA AWARDS SHAKLEE KAMI YANG KAMI TERIMA SEMASA NATIONAL CONFERENCE SHAKLEE JUN LALU
Berminat menjadi ahli Shaklee bersama kami???

Hubungi kami segera di talian berikut;

Call/Msg/Whatsapp : 016-587 9882
Email : arynfadzlee@gmail.com
Share

APA ITU KOLAGEN DAN KEPENTINGANNYA

Tahukah anda kedutan, kekenduran dan kesakitan di bahagian sendi merupakan antara petanda-petanda yang kita kekurangan kolagen?

KOLAGEN daripada perkataan Yunani iaitu Kolla, bermaksud gam. Kolagen adalah protein yang paling banyak yang terdapat dalam badan manusia.  Ia membentuk tisu penghubung kita, menyediakan struktur untuk kulit, tendon, sendi rawan, organ, tulang dan bahagian-bahagian lain. Badan kita sebenarnya mengandungi lebih daripada 20 jenis kolagen, tetapi 3 kolagen daripada jenis I, II dan III membentuk 80-90% di dalam tubuh kita. Jenis I dan III terdapat terutamanya pada kulit, tendon, ligamen dan tulang, manakal Jenis II adalah komponen utama tulang rawan sendi.

Apabila kita berada pada usia pertengahan 20-an, tahap kolagen kita mula merosot . Berbanding dengan merea yang berusia 20an, orang yang berusia 80-an mempunyai kira-kira empat kali kekurangan kolagen. Itulah sebabnya umur membawa kedutan, lipatan dan kawasan kendur di sekitar mulut dan leher

Badan kita menghasilkan kolagen dalam lapisan asas kulit iaitu dermis. Bayangkan ia sebagai tilam dan kulit luar kita, epidermis seperti cadar. Apabila kolagen mulai kurang, ia berakhir dengan tilam yang kendur yang menyebabkan cadar berkedut

Pemulihan Semulajadi

Makanan tambahan kolagen diperbuat daripada tisu penghubung haiwan, yang sukar untuk dipecahkan. Bayangkan tisu penghubung itu di dalam sekeping daging, seperti tulang rusuk. Ia keras, tetapi apabila dimasak secukupnya ia boleh bertukar menjadi gelatin lembut

Dalam keadaan semulajadi, kolagen terdiri daripada molekul-molekul besar. Dalam beberapa makanan tambahan, kolagen adalah dihidrolisiskan, dipecahkan kepada molekul yang lebih kecil, yang dipanggil peptida, untuk penyerapan yang lebih baik. Kajian telah menunjukkan bahawa peptida mudah diserap dalam sistem penghadaman dan memberi laluan ke dalam tisu yang disasarkan  di mana mereka bertindak sebagai blok bangunan dan mencetuskan pengeluaran kolagen dalaman kita sendiri

Kajian menunjukkan bahawa makanan tambahan  Kolagen jenis dihidrolisis I dan III meningkatkan tahap kolagen dalam kulit. Kolagen Jenis I dan III juga menyokong tendon dan ligamen dan membantu dengan pemulihan secara senaman.

Biocell II-kolagen jenis II yg dihidrolisis, versi yang dipatenkan – juga menunjukkan peningkatan manfaat kepada kulit yang ketara. Selain menambahkan semula struktur kulit, makanan tambahan ini menghalang pemecahan asid hyaluronik, bahan yang hadir secara semulajadi dalam kulit kita yang mengekalkan kelembapan


Tidakkah kita inginkan kulit seperti wanita ini walaupun sudah berusia?

Pergerakan Keremajaan

Kolagen Jenis II membentuk sebahagian besar daripada rawan yang menyelaputi sendi. Dalam osteoarthritis, kecederaan atau kehausan dan berlaku koyakan memecahkan tulang rawan, akhirnya menyebabkan tulang bertemu. Keradangan akan menjadi semakin teruk tetapi tidak mencetuskan penyakit ini.

Sebaliknya, artritis reumatoid adalah penyakit autoimun di mana keradangan menyebabkan kesakitan, kekejangan dan bengkak. Ia berpunca daripada kerosakan imun sistem dan bukannya kerana berlaku koyakan atau kehausan. Kolagen sebenarnya boleh membantu memulihkan kedua-dua jenis artritis.

Kolagen jenis II secara semulajadi mengandungi kondroitin dan hyaluronik asid, bahan yang dikenali untuk menyokong kesihatan sendi. Kolagen jenis II dan kondroitin memperbaharui rawan dengan menyediakan blok bangunan dan merangsang pengeluaran bahan kolagen. Kondroitin juga boleh membantu menentang keradangan dan menghalang enzim yang memecahkan rawan. Asid hyaluronik yang secara semulajadi dalam cecair sinovial membantu melincirkan sendi

Untuk Osteoartritis, kajian telah mendapati bahawa Biocell II meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakan. Di samping itu, kajian juga menunjukkan bahawa kolagen jenis Undenatured II dikenali sebagai UC-II boleh mengurangkan keradangan  kedua-dua osteoartritis dan artritis reumatoid

Pemilihan Kolagen Tambahan

Untuk kulit sihat : Pilih makanan tambahan dengan kolagen jenis dihidrolisi I dan III. Untuk penyerapan yang terbaik, adalah dinasihatkan mengambil kolagen sekurang-kurangnya 30 minit sebelum makanan protein lain. Atau pilih Biocell II. Kedua-dua jenis ini boleh diambil bersama-sama kerana ia mengandungi komponen pelengkap yang berbeza.

Untuk sendi yang sihat : Pilih kolagen jenis II untuk menyokong tulang rawan dan pelinciran sendi. untuk keradangan, cari kolagen undenated yang dikenali sebagai UC-II

Untuk pemulihan latihan : Kolagen jenis I dan III sangat sesuai sebagai sokongan kepada tendon dan ligamen manakala Jenis II menyokong sendi

Untuk haiwan peliharaan : Biocell II dan lain-lain jenis kolagen II boleh didapati dalam makanan tambahan haiwan peliharaan untuk kesihatan sendi

Shaklee menawarkan kolagen semulajadi yang dihasilkan daripada sisik ikan merah laut dalam yang mempunyai  daya ketahanan terhadap tekanan laut dalam yang tinggi. Ini menunjukkan kolagen yang dipilih dan dihasilkan adalah kolagen yang berkualiti tinggi. Dengan harga Collagen Powder ini RM298 ia dikira sangat berbaloi untuk dimiliki kerana ia mampu memberi kesan secepat 8 minggu
collagen powder shaklee
Hubungi kami untuk mendapatkan HARGA ISTIMEWA sempena promosi beli 6 PERCUMA 1 Collagen Powder Shaklee bulan September ini sahaja!!! Klik di sini untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang Shaklee Collagen Power ini..

Berminat untuk menjadi ahli Shaklee? Klik di sini untuk mengetahui caranya.

Saya merupakan Pengedar Sah Shaklee di Sabah, Sarawak dan seluruh Malaysia. COD kawasan Kota Kinabalu, Papar dan Beaufort Sabah. Hubungi kami jika anda mencari produk Shaklee yang sesuai untuk anda serta seisi keluarga di talian berikut;

Call/Msg/Whatsapp : 016-587 9882
Email : arynfadzlee@gmail.com
Share

SENARAI DAN ALAMAT SHAKLEE BRANCH DI SELURUH MALAYSIA

Assalammualaikum.. alhamdulillah, kini Shaklee Headquarters sudah berpindah ke bangunan yang lagi besar. Siap ada playground lagi untuk memudahkan Pengedar-Pengedar Shaklee melakukan transaksi semasa di HQ. Tahu2 jala, memang selalu ejen Shaklee ni bawa anak pergi ke branch, pergi HQ.. Yalah..kebanyakan dorg WAHM ( WORK AT HOME MOTHER). Kenalah bawa anak kan 🙂 . Macam sayalah juga sekarang ni, kalau pergi mana-mana memang angkut anak-anak sekali.. Sebab memang tiada baby sitter.. Tulah budak-budak nipun memang susah berjauhan dari kami.. 🙂
 
Ok, di bawah adalah senarai Cawangan dan Ibu Pejabat Shaklee yang ada di Malaysia ya..
 
Shaklee Headquarters
Level 9 , The Pinnacle, Persiaran Lagoon
Bandar Sunway
47500 Subang Jaya
Selangor Darul Ehsan
 
Tel : 603-5622 3188
Fax : 603-5622 3099
 
Working hours
Monday to Friday
10.00am – 7.00pm
 
Saturday
10.00am – 7.00 pm
 
Kuala Lumpur, Shaklee Branch
No. 32, Jalan Rampai Maju 3
Taman Sri Rampai
53300 Kuala Lumpur
 
Tel : 603-4142 1067
Fax : 603 – 4142 1027
 
Working hours
Monday to Friday
10.00am – 7.00pm
 
Saturday (1st and 3rd)
10.00am – 7.00 pm
 
Shaklee Kota Kinabalu, Sabah Branch
Lot 4.2, Neutron Point
Lorong Poin Neutron 
Jalan Lintas Khidmat
88300 Kota Kinabalu
Sabah
 
Tel : 6088-393 848
Fax : 6088-393 851
 
Working hours
Monday to Friday
10.00am – 7.00pm
 
Saturday (1st and 3rd)
10.00am – 7.00 pm
 
Untuk mengetahui lebih lanjut tentang bagaimana dan jalan ke Shaklee Branch Kota Kinabalu, anda boleh klik di sini
 
Perak Branch
32, Medan Istana 1
Bandar Ipoh Raya
30000 Ipoh
 
Tel : 605-241 8260
Fax : 605-241 8263
 
Working hours
Monday to Friday
10.00am – 7.00pm
 
Saturday (1st and 3rd)
10.00am – 7.00 pm
 
Johor Shaklee Branch
14, Jalan Molek, 1/10, Taman Molek
81100 Johor Bahru
Tel : 607-352 5188
Fax : 607-352 4188
 
Working hours
Monday to Friday
10.00am – 7.00pm
 
Saturday (1st and 3rd)
10.00am – 7.00 pm
 
Penang Shaklee Branch
No. 81, 83 & 85, Jalan Todak 6
Pusat Komersial Sunway Perdana
13700 Seberang Jaya, Pulau Pinang
 
Tel : 604-383 8261
Fax : 604- 383 8560
 
Working hours
Monday to Friday
10.00am – 7.00pm
 
Saturday (1st and 3rd)
10.00am – 7.00 pm
 
Kelantan Shaklee Branch
319, Section 25, Bandar Kota Bharu
Jalan Sultan Yahya Petra
15200 Kota Bharu
 
Tel : 609-747 8688
Fax: 609-747 7711
 
Working hours
Monday to Friday
10.00am – 7.00pm
 
Saturday (1st and 3rd)
10.00am – 7.00 pm
Anda juga boleh layari http://www.shaklee.com.my/en/income-opportunity/get-started/contact-us/ untuk melihat peta yang lebih details ke setiap Cawangan Shaklee di  seluruh Malaysia.
 
Berminat untuk menjadi ahli Shaklee? Klik di sini untuk mengetahui caranya.
 
Saya merupakan Pengedar Sah Shaklee di Sabah, Sarawak dan seluruh Malaysia. COD kawasan Kota Kinabalu, Papar dan Beaufort. Hubungi kami jika anda mencari produk Shaklee yang sesuai untuk anda serta seisi keluarga di talian berikut;
 
Call/Msg/Whatsapp : 016-587 9882
Email : arynfadzlee@gmail.com
Share

TESTIMONI SET PENYUSUAN LENGKAP SHAKLEE SAYA

Alhamdulillah..siap juga video ni.. Dari semalam janji dengan hubby mau ambil video Testimoni Set Penyusuan Lengkap (3M) Shaklee saya sendiri. Berusahalah tidurkan 2 hero tersayang tu.. Last-last ummi dia yang ikut tidur pula.. Hahaha..

Akhirnya, kitorang buat lepas Solat subuh tadi. Budak-budak masih tidur, jadi memang ngamlah waktu tu. Lucu juga tadi.. Tanpa skrip dan spontan. Tapi dekat 6-7 kali kitorang ambil video. Mau pilih yang terbaik kan..Hihi.. Selalu saya ambil video orang, minta orang bercakap. Kali ni diri sendiri pula yang jadi model.. Ambik ko.. Rupanya bukan senang bercakap depan hp ni walaupun tiada orang di sekeliling. Almaklumlah, nervous juga tadi sebab tahu video ni nak masuk You Tube.. Hihi..

Jom layan video ni..:)

Macamana? Comel tak mak jemah hihi…Mungkin suara saya kurang jelas, so saya mau kongsikan sekali lagi dalam bentuk penulisan perbezaan yang saya rasai selepas melahirkan anak ke-3 kami, Putri. For info u olls, hanya pada kelahiran ke-3 ini saya consume set ini sepenuhnya dan selengkapnya. Pada kelahiran pertama, saya belum mengenali Shaklee. Kelahiran ke-2 saya cuma ambil Set Asas Penyusuan itupun tidak konsisten. So, kira kelahiran ke-3 lah sebenarnya baru saya consume Set Penyusuan ini dengan lengkap dan konsisten.

Antara perbezaan yang saya rasai adalah;

1) Tidak mudah penat
2) Tidak mudah stress
3) TIdak mengalami sakit belakang
4) Cepat lawas
5) Susu cepat banyak
6) Bayi cepat kenyang
7) Bayi tidur lama dan tidak kerap bangun
8) Jaundis baby tidak tinggi. Kedua-dua abang Putri ditahan selama 1 malam akibat masalah bacaan kuning yang tinggi tetapi alhamdulillah, Putri tidak..
9) Berat badan saya tidak mudah naik walaupun makan agak banyak. Almaklumlah, saya masih menyusukan 2 anak tersayang 🙂
10) Putri cepat membesar dan cepat naik berat badan

testimoni set penyusuan lengkap
Antara Testimoni Set Penyusuan Lengkap pelanggan terawal kami
testimoni set penyusuan lengkap shaklee
Testimoni Set Penyusuan Lengkap Shaklee
Suka saya ingatkan pada ibu-ibu yang mengamalkan atau berhajat untuk menyusukan anak, jangan lupa untuk meminta dan berdoa pada Yang Maha Esa agar dimurahkan rezeki kita dan dibanyakkan susu kita. InshaAllah.. Allah lah yang memberi anugerah susu ibu ini kepada kita dan kepadaNya jua kita memohon agar dipermudahkan perjalanan penyusuan susu ibu selama yang kita hajati. Aminnn 🙂

Bagi ibu-ibu yang mengalami masalah susu kurang atau inginkan tips tentang penyusuan, anda boleh klik di sini.. Anda juga boleh hubungi saya untuk mendapatkan info, tips dan apa-apa tentang penyusuan susu ibu 
Saya merupakan Pengedar Shaklee di Sabah, Sarawak serta seluruh Malaysia. Hubungi saya sekiranya anda perlukan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee di talian berikut;

Berminat untuk menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya segera! Saya akan guide anda sebaik mungkin sekiranya anda ingin menjadi Pengedar Shaklee yang berjaya 🙂

Call/Msg/Whatsapp : 016-587 9882
Email : arynfadzlee@gmail.com
Share

GARLIC SHAKLEE ANTIBIOTIK SEMULAJADI YANG SELAMAT

Akhir-akhir ini, saya mula konsisten mengambil Garlic Shaklee.. Bukan apa, sejak 2 menjak Nutriferon habis dan tiada stok langsung 1 Malaysia saya kena konsisten ambil Garlic ni.. Tahu kenapa? Sebab saya kena pastikan badan saya cukup sihat memandangkan saya perlu menjaga 3 anak yang masih kecil. Since saya memang ada masalah sinusitus, so saya perlukan suplemen agar kekal sihat dan fit setiap  hari. Dan kenapa Garlic? Kerana garlic atau bawang putih memang diketahui merupakan antibitotik semulajadi. So, tidaklah cepat jatuh sakit. Kalau mahu, boleh ja telan bawang putih kat rumah tu.. Tapi saya memang tidak tahanlah. Tulah telan Garlic sahaja.. Hihi..

garlic shaklee


Apakah kelebiahn, kebaikan dan manfaat utama Garlic ini;

1) Mengandungi Spearmint
Mempertingkatkan sistem penghadaman dan fungsi jantung

2) Antibiotik yang selamat dan semulajadi
Selamat untuk kegunaan jangka masa panjang bagi mempertingkatkan sistem imun tubuh, menghalang penyakit berjangkit seperti selsema, kulat, kuman, virus dan yis candida

3) Menghalang alergik
Membantu pertingkatkan pertahanan badan terhadap penyakit yang berkait sistem imun seperti hidung yang sensitif, sinus, alergik, asma, selsema dan hepatitis

4) Mempertingkatkan sistem penghadaman
Formula uniknya mampu mempertingkatkan masalah berkaitan penghadaman seperti kembung perut, gastrik dan ketidakhadaman. Garlic juga mampu menentang bakteria H, Phylori bakteria dan menghalang ulser gastrik

5) Membantu menurunkan tekanan darah tinggi
Kajian menunjukkan pengambilan 2-4 tablet Garlic akan menurunkan darah tinggi sebanyak 8 point

6) Detoksifikasi
Garlic mampu mengeluarkan raksa daripada tubuh dengan pantas. Raksa, Plumbum dan kadmium adalah logam toksik yang akan menaikkan tekanan darah. Garlic juga mampu melindungi sel-sel darah dari musnah disebabkan oleh logam dan kerosakan hati oleh bahan kimia

7) Menurunkan kolestrol
Membantu untuk menurunkan kolestrol, LDL, Trigliserid dan kelikatan darah, mengurangkan pembekuan darah, meningkatkan HDL, melindungi jantung dan menghalang strok serta penyakit koronari

8) Mencegah kanser
Membantu mengelakkan dan merawat kanser dengan ,mengurangkan bahan pencetus kejadian kanser- Nitrosamine

9) Menstabilkan glukos
Garlic shaklee membantu untuk menstabilkan glukos di dalam tubuh badan kita

Apakah perbezaan Garlic Shaklee ini?
Garlic Shaklee diperbuat daripada bawang putih jenis premium, bebas daripada racun perosak dan ditanam secara organik di California, USA sewaktu musim panas

Ia dihasilkan secara eksklusif pada suhu bilik tanpa haba untuk memastikan pengekalan 100% Allicin aktif memandangkan tidak semua tablet garlic di pasaran mengandung Allicin aktif. Dwi tekonologi digunakan bagi mRngawal bau Garlic. Kajian menunjukkan perisa herbanya terhasil dari kombinasi 2 ekstrak herba ( rosemary dan Spearmint) mengandungi pelbagai vitamin E untuk meningkatkan sebatian aktif garlic dan keberkesanannya di dalam tubuh kita. Setiap 2 tablet Garlic membekalkan 1000mg ekstrak garlic tulen yang menyamai dengan 2 ulas garlic segar

Harga Garlic shaklee ni cuma rm47.50 dan 60 biji sebotol. Harga yang sangat murah dibandingkan khasiatnya 🙂

Saya merupakan Pengedar Shaklee di Sabah, Sarawak serta seluruh Malaysia. Hubungi saya sekiranya anda perlukan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee di talian berikut;

Berminat untuk menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya segera! Saya akan guide anda sebaik mungkin sekiranya anda ingin menjadi Pengedar Shaklee yang berjaya 🙂

Call/Msg/Whatsapp : 016-587 9882
Email : arynfadzlee@gmail.com
Share

KELAS BUAT POSTER

Salam dan selalamt pagi u olss..

Jangan ingat korang salah blog ya..ni memang blog saya, cuma address da tukar..sapa-sapa yang mungkin perasan nama blog sebelum ni http://vitaminkusefamilee.blogspot.com/ sudah bertukar kepada www.keluargahebat.com. Sebenarnya dari tahun lepas lagi beli nama blog keluargahebat tu tapi sebab masa tu excited buat blog dalam wordpress yang memanglah tdak pernah dicuba, last-last sendiri keciwa sebab langsung tidak terupdate web tu disebabkan tidak sempat belajar banyak pasal wordpress. Dan kesudahannya website tu terbiar selama setahun. So, saya ambil balik nama web tu dan masukkan dalam blogspot saya..Kenapa kami ubah nama? Kiranya dulu kami masih bergelar penjual vitamin la. sekarang ni blog ni dengan nama yang baru ni kami akan kongsikan lebih banyak lagi pasal Shaklee dan bagaimana Shaklee mengubah hidup kami sekeluarga :). Oh, ya!Jangan hairan juga ya kalau background blog ni bertukar-tukar.. Yalah, nama blog baru jasi masu tukarla template blog baru. Cuma, saya tengah cari template yang sesuai dan lawa.  So rasa refresh sikit masuk sini kan.. Hihi..

Ok, Sabtu lalu kami ada conduct 1 kelas buat poster untuk group Shaklee kami. Cikgunya pula saya, anak muridnya mama @ upline saya iaitu Puan Hazelina Alim.. Dalam group kami ni, tidak semestinya semua upline yang ajar. Yang penting semua mahu berkongsi ilmu, upline ajar downline dan downline ajar upline. 


Kelas emak-emak.. Beginilah.. Penuh dengan anak-anak. Saya bawa Putri, kami berkunjung ke rumah Puan Hazelina Alim. Tulah rumah dipenuhi dengan anak-anak. Biasa dah.. Yang penting enjoy.. Kelas santai-santai, tidak payah stres-stres.

Di kesempatan tu juga, saya sempat menemuramah Puan Hazelina Alim tentang perubahan yang beliau alami selepas menggunakan Shaklee. Untuk makluman, beliau dan 3 tahun consume Shaklee dan dikenali kerana berjaya simpan susu perahan untuk anak beliau penuh 1 deep freezer..Wow!!!

Ikuti video temuramah saya in bersama beliau 🙂


Amacam Mau jadi macam beliau? Bah, apa lagi.. Jom hubungi saya. Saya akan guide anda sebaik mngkin agar anda jadi seperti atau lebih baik daripada saya 🙂

Psst.. Saya rakam video ni semasa anak beliau tengah breastfeed tau! Cayalah supermak!
Hubungi saya untuk info lanjut melalui;
Call/Msg/Whatsapp : 016-587 9882
Email : arynfadzlee@gmail.com
Share