KENAPA SAYA JATUH CINTA DENGAN VITAMIN E SHAKLEE???

Salam semua.. Harap anda semua sihat di bawah rahmat Illahi.. Alhamdulillah.. Saya semakin beransur sihat dan bertenaga kembali.. Semakin semangat untuk update blog lebih-lebih lagi bulan ni target mau naik rank Coordinator Shaklee.. Doakan saya k 🙂

Alhamdulillah juga..bila bulan ni Shaklee sms berbunyi begini;

JUN 2014 BUY 6 FREE1 PROMOTION – VITA E COMPLEX! PLACE YOUR ORDER NOW!

Wah2x!! Tak sangka pula bulan ni promosi Vita E Complex Shaklee ni..Baru ja terfikir mau beli untuk stok lepas beranak tapi Allah dah bagi promosi..hehe..So, jom kita grab beli 6 terus. Dapat free 1 botol tau! Sapa-sapa yang berminat untuk join ahli, dengan pembelian 6 botol anda terus dapat free membership ( tidak perlu bayar membership fee RM65) dan terus dapat cash back pada bulan hadapan ketika Shaklee bayar bonus kepada pengedar-pengedarnya.. Tidak rugikan..kumpul dengan member atau keluarga atau saudara mara untuk beli 6 botol dan register guna nama anda! Mudah bukan 🙂

Kenapa saya excited sangat dengan promosi Vita E Complex Shaklee ni? Sebabnya sejak saya join shaklee ni, belum pernah lagi saya ‘terjumpa’ dengan promosi buy 6 Free 1 Vitamin E Shaklee ni..Vita E Shaklee ni adalah antara vitamin yang buat saya ‘tersangkut’ dengan Shaklee. Lebih-lebih lagi lepas terasa keberkesanannya selepas consume sebulan. Muka yang dulu kusam jadi lebih berseri-seri. Paru-parut jerawat perlahan-lahan hilang dan yg paling best bukan pada muka sahaja, satu badan terasa perbezaannya.. Anda boleh lihat testimoni saya di sini.. 

vitamin e shaklee
Vitamin E Shaklee
Saya teringat dengan seorang customer saya.. Dia cakap macam ni;
‘ Sebab c Furqanla saya beli tu vitamin E’ …

Kenapa dia cakap macam tu? Sebab dia percaya vitamin E Shaklee ni betul-betul bagus untuk kurangkan parut jerawat selepas membaca entry saya berkenaan luka di dalam bibir Furqan yang beransur-ansur pulih bila saya letakkan vita e ajaib itu .. Boleh baca tentang itu di sini ya!

Tapi ingat ya, vitamin e ini tidak sesuai buat ibu mengandung sebab dia punya antioksidan yang tinggi. Lepas bersalinla kita ambil ya! Sayapun rindu suda mau telan Vitamin E Shaklee ni..hihi..Tidak lama lagi bersalin, bolehlah ambil lepas tu! Supaya kulit cantik dengan vitamin..Yeay!!

Antara kebaikan dan kelebihan vitamin E Shaklee ini adalah;
1) Melindungi jantung – Pengambilan harian 800IU Vitamin E untuk jantng yang sihat membantu melindungi sel darah merah untuk mengelakkan pengasidan lipid, meningkatkan koleterol HDL, kurangkan tekanan darah, halang platelet  darah melekat ke dinding arteri, halang anemia hemolitik, penyakit jantung dan lain-lain

2) Bantu meningkatkan kemampuan produktif – Kajian pada 1924 mendapati vitamin E mampu memulihkan kemampuan reproduktif. Lelaki yang mengambil 600IU-800IU Vitamin  E sehari mampu meningkatkan kiraan sperma mereka. Sebab tu ia juga dipanggil ‘Vitamin Cinta’ 🙂

3) Anti-Penuaan – Bantu lambatkan penuaan, kurangkan kedut, garis halus, parut, akne dan bintik penuaan. Ia mampu memulihkan tekstur kult dan ton muka, dada dan otot paha

4) Anti-Oksidan yang kuat – Pengambilan lebih dari 1,200IU sehari untuk anti-oksidan yang kuat dan berkesan untuk melawan kanser, mengukuhkan sistem imun, menghalang atau memperbaiki masalah oksidasi iaitu katarak dan masalah penglihatan. 

5) Perbaiki Arthritis – Tingkatkan keanjalan salur darah, perbaiki kitaran darah, rawat bahu kejang, pening buasir, urat varikos dan sakit sendi

6) Memperbaiki parut – Bantu memperbaiki bengkak dan ulser kulit. Boleh dikenakan terus pada luka untuk mengurangkan kesan parut

Pengambilan bersama vitamin A, C dan E dapat  menggandakan kesan anti-oksidan dalam melawan radikal bebas. Radikal bebas nilah antara penyebab kulit kita cepat tua dari usia sebenar dan anti-oksidan la yang boleh melawan dan membebaskan radikal bebas ni dari tubuh kita

Oh, ya! Vitamin e ini juga sesuai untuk sesiapa yang ada masalah keguguran rambut tau. Saya sendiri perasan tentang ni sebab lepas 2 bulan bersalinkan anak ke-2 saya, rambut saya gugur teruk. Risau betul saya bila tengok bahagian depan rambut ni rambut mula berkurangan.. Masa tula saya start ambil vitamin e ni dan hasilnya perlahan-lahan rambut saya mula kurang gugur dan anak-anak rambut mula tumbuh. Rambut pun jadi semakin hitam dan nampak sihat 🙂

Anda berminat ingin tahu tentang Vita-E Complex Shaklee ini? Jom hubungi saya. Konsultasi PERCUMA sentiasa ada untuk pelanggan tersayang saya 🙂

Call/Msg/Whatsapp : 016-587 9882
Email : arynfadzlee@gmail.com
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge