Salam Aidilfitri 2013

Posted on

Salam semua dan Salam Syawal :).. Alhamdulillah..grnap sebulan menunaikan ibadah puasa dan hari ni kita meraikannya dengan kedatangan Syawal.

Syawal ini sungguh berbeza kerana tarikh yang sama saya juga menyambut ulang tahun kelahiran saya.. Tidak sangka saya sudah menginjak usiaa 29tahun! Hihi..

Di kesempatan ini, kami sekeluarga ingin mengucapkan kepada semua pembaca, pelanggan dan kawan-kawan yang mengenali kami melalui blog ini

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN

Harap dimaafkan segala tutur kata yang mungkin menyinggung anda ketika berada di dalam blog ini. Terima kasih atas segala sokongan dan perhatian anda kepada kami di sini.Sebab andalah sya terus menulis dan kerana anda jua kami sedia memberi khidmat terbaik..

Semoga Syawal ini memberi lebih keberkatan kepada kita.

Bagi yang balik kampung jauh, bekallah nutriferon untuk standby sekiranya anak-anak atau kita jatuh sakit. Brkal juga sekali Omegaguard dan Alfalfa supya kolestrol dalam badan bole dilawaskan secepatnya selepas kita menjamah hidangan Aidilfitri yang lazat-lazat belaka..
Saya merupakan Pengedar Sah Shaklee di kawasan Kota Kinabalu, Papar dan Beaufort. Hubungi saya sekiranya anda memerlukan konsultasi mengenai produk Shaklee
Call/Msg/Whatsapp : 016 – 587 9882

FB : Aryn Fadz Lee
FB Page : Vitaminku Sefamilee
Email : kawan_sya@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge