VITAMIN E BANTU SEMBUH LUKA DI BIBIR ANAK

Posted on

Selamat petang semua.. petang-petang ni teringat pula sya dengan si furqan anak pertama saya yang kini berusia 2 tahun 3 bulan.

Furqan adalah seorang yang suka main bola. Almaklumlah , babah dia suda train sejak dia baby lagi. Macam mana? Haha…dari kecik lagi babah dia suda belikan permainan bola, bawa Furqan tengok dia main bola,ajar Furqan macam mana tendang bola dan macam-macam lagila.

Dan kerana bola jugalah bibir Furqan luka hingga berdarah banyak n bengkak beberapa hari..huhu..

Nilah gambar bibir Furqan masa kejadian tu dan selepas saya amalkan Vitamin E dengan meletakkan sedikit di tempat luka di bibur dia tu. Alhamdulillah dalam masa seminggu luka dia sembuh dan xda kesan parut 🙂
Testimoni Vitamin E

Dan sesungguhnya walaupun sudah pernah merasa sakit kerana bermain bola Furqan masih minat mau main bola juga..oh anakku.. Ikutkan sajala walaupun dalam hati macam mau larang ja dia main bola lagi. Tapi takkan mau larang anak buat benda yang dia minatkan..hihi..

Jika anda perlukan maklumat lanjut tentang lebih banyak kebaikan Vitamin E Complex ini, hubungi saya segera! Konsultasi PERCUMA dan HARGA ISTIMEWA sentiasa ada untuk pelanggan online saya;

Call/Msg/Whatsapp : 016-587 9882
FB : Aryn Fadz Lee
FB Page : Vitaminku Sefamilee
Email : kawan_sya@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge