SET NUTRISI ANAK-ANAK – VITAMIN BANTU ANAK-ANAK LEBIH BERSELERA DAN LEBIH CERGAS

Assalammualaikum warahmatullahi wabarakatuh..  Salam sejahtera semua.. Tau tak bulan ni PROMOSI MEALSHAKES BUY 6 FREE 1..Yahoo!! Seronoknya sebab Mealshakes ni antara Produk Shaklee yang ramai peminat.. hihi 🙂 .. So, harga bulan ni berbaloi-baloi ISTIMEWANYA.. Apa lagi beli 6 sekaligus, dapat PERCUMA 1 tau!

Sebelum tu, mau cerita sikit tentang kenangan saya bersama Mealshakes. Sebenarnya, saya sudah lama mengenali produk-produk Shaklee.. Semuanya bermula bila badan Furqan dinaiki Eczema.. Masa tu, macam-macam ikhtiar saya lakukan untuk mengurangkan kemerah-merahan di badan dan wajah Furqan. Ketika itulah, saya mengenali Basic H. n alhamdulillah, guna Basic H untuk campur dalam mandian Furqan kemerah-merahan di badan n wajah serta kepala si comel ku itu semakin kurang. Then stop..

Lepas tu, masa mengandung anak ke-2 saya  ambil Set untuk Ibu Mengandung.. Semuanya disebabkan air susu saya yang makin kurang sedangkan Furqan masih lagi menyusu badan. Saya usaha ambil suplement Shaklee masa tu sebab banyak review yang bagus menyatakan Suplement Shaklee boleh menambahkan susu badan. Stok habis saya stop gitu ja..hihi

Pastu beli ESP lg masa promo, masa tu nak ambil ESP sebagai persediaan untuk stok susu before masuk kerja. 

Tak lama pastu, kami suami isteri risau dengan perkembangan Furqan yang menolak nasi.. Cuba macam-macam cara dan resepi asal nampak nasi, Furqan terus tutp mulut. Orang-orang sekeliling pun da mula tegur badan Furqan nampak kecik.. Huhu.. Kami suami isteri lagila susah hati tengok dia macam tu. Macam-macam orang cakap dan kami cuba sedaya upaya untuk menambah selera makan Furqan.. Dan Pada ketika itulah kami terbaca tentang Mealshakes. 

Bila terfikir, da balik-balik guna Produk Shaklee ni bagus kami jadi ahli. Dapat juga harga ahlikan.. So akhirnya Disember 2012, sahlah saya bergelar Shaklee Independent Distributor.

Bila teringat-ingat kembali, saya guna produk Shaklee semuanya disebabkan oleh anak. Furqan start eczema, mau tambah susu badan, mo tambah selera makan anak, semuanya kerana anak-anak. Namun saya bersyukur, kerana sesungguhnya saya sangat gembira bertemu dengan Shaklee..

Opps..sorry pnjang pula membebel ni.hihi.. Balik kepada SET NUTRISI KANAK-KANAK ini. Set ini terdiri daripada Mealshakes dan Omegaguard. Kelebihan Set ini adalah;

set nutrisi kanak-kanak
SET NUTRISI KANAK-KANAK

MEALSHAKES;
1) Membantu menambah selera makan anak
2) Membantu tumbesaran anak-anak
3)Membekal nutrisi kepada sel tubuh
4) Detoksifikasi – kaya dengan serat larut untuk membantu membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut dan usus
5) Lazat dinikmati oleh semua golongan
6) Tidak mengandungi sebarang pewarna dan gula tiruan

OMEGAGUARD
1) Mengandungi DHA untuk meningkatkan kecerdasan otak anak
2) Membantu tumbesaran dan perkembangan otak anak
3) Membantu perkembangan memori anak
4) Membantu meningkatkan sistem imun badan dan menyihatkan paru-paru 

Gabungan kedua-dua suplement ini mampu membantu anak-anak kita untuk menjadi lebih berselera makan dan lebih cerdas. Macam furqan start ambil Mealshakes, selera makannya bertambah dan satu yang saya perasan dia semakin pintar 🙂 ..

Hubungi saya pada bila-bila masa untuk mengetahui lanjut tentang SET NUTRISI KANAK-KANAK ini.. Cari saya di;

Call/Msg/Whatsapp : 016-587 9882
FB : Aryn Fadz Lee
Email : kawan_sya@yahoo.com
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge