BAGAIMANA DAN KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE

Salam semua dan selamat pagi..

Alhamdulillah, semakin ramai yang menyedari kebaikan produk dan Suplement Shaklee sehingga mereka sukarela ingin menjadi ahli atau Pengedar Sah Shaklee. Semuanya kerana mereka sendiri merasa kehebatan produk-produk Shaklee ini sampai mereka sendiri berfikir untuk menjadi ahli. Dan Alhamdulillah , ada yang mula-mula jadi ahli untuk nak dapatkan harga ahli tapi lepas tu mau buat secara serius biz Shaklee ni sebab melihat sendiri kehebatan keluarga Shaklee kami yang sudah melahirkan Master-Master yang hebat dan menjana 6 angka pendapatan padahal mereka cuma seorang surirumah!

Saya sendiri tiap-tiap bulan mendapat 4 angka income. Alhamdulillah, sekarang ni kalau tengah-tengah bulan tidaklah rasa ‘semput’ macam dulu. Tidaklah korek simpanan masa waktu-waktu terdesak, tidaklah berfikir banyak kali kalau teringin nak bawa anak kat tempat favourite dorang. Alhamdulillah.. dan yang paling seronok sebenarnya, melihat ahli-ahli baru ini mendapat bonus seperti saya di tengah-tengah bulan lebih-lebih yang memang perlukannya di waktu terdesak 🙂 

Bagaimana menjadi ahli Shaklee?
Caranya mudah, cuma;

1) Isi borang pendaftaran
2) Bayar RM65 untuk yuran keahlian atau beli produk shaklee dalam RM650 KE ATAS yang melebihi 200uv dan akan mendapat keahlian percuma
3) Boleh terus menghubungi saya dan saya aanbantu uruskan pendaftaran untuk anda 
4) Pergi sendiri ke Shaklee Branch dan daftar menggunakan ID saya 592034 sebagai sponsor anda

Maintan Point dan keahlian
1) Tidak perlu maintain points atau uv jika merancang untuk makan sendiri mealinkan anda ingin memulakan perniagaan Shaklee secara serius, anda perlukan dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu

Wajib buat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian
1) Tidak perlu

Manakala, kelebihan-kelebihan menjadi ahli Shaklee adalah;
1) Dapat membeli produk Shaklee dengan harga ahli
2) Boleh dapat untung retail
3) Jika mencapai points yang ditentukan, anda layak mendapat bnus bulanan dalm bentuk cash
4) Mendapat bimbingan istimewa dari team kami
5) Shaklee menawarkan Cash, Car (bonus kereta) dan Convention dan trip istimewa seperti Umrah, National Trip, International Trip

Apakah kelebihan mendaftar ahli dengan Vitaminku Sefamilee
1) Mendapat bimbingan secara online atau offline tentang BAGAIMANA MEMPROMOSIKAN PRODUK, MENDAPAT PENDAPATAN PASIF YANG HEBAT, CARA PENGAMBILAN PRODUK dan banyak lagi..



Jom Jadi Ahli Shaklee dengan kami 🙂

Hubungi kami segera sekiranya anda ingin menjadi ahli Shaklee. Kami akan membimbing dan membantu anda sebaik mungkin hingga berjaya mencapai puncak kejayaan dalam Shaklee.

Call/Msg/Whatsapp : 016-587 9882
FB Page : Vitaminku Sefamilee
Fb : Aryn Fadz Lee
Email : kawan_sya@yahoo.com
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge