TESTIMONI BEAUTY SET SHAKLEE

Slm Jumaat semua..sejak akhir2 ini, ramai juga yang tegur ttg perubahan kulit muka si Ummi Furqan ni,hehe.. ALhamdulillah, semua nipun adalah kurniaan dari YANG MAHA ESA, penjagaan kulit yang berterusan & istiqamah dlm pgambilan supplement shaklee ni..syukur Alhamdulilah..saya dipertemukan dgn Shaklee di masa saya tercari2 produk yang sesuia untuk baiki penampilan diri ini.. Almaklumla, anak da 2 ni, so komitmen nak jaga muka macam bujang dulu tu mmg lainla..hehe..

 Ramai juga yang berminat dengan BEAUTY SET yang terdiri daripada VITAMIN E + VITAMIN B COMPLEX + VITAMIN C + ESP.. Rata2nya adalah ibu2 dan isteri2 yang inginkan kulit yang cantik semula@cantik mcm masa bujang..Gembiranya saya kerana dapat membantu ibu2 dan isteri yang sebenarnya ingin cantik untuk suami tersayang.. Siap kwn sya krim gmbar lagi kat sya sbab mau tunjuk perubahan muka beliau, smbil pm sya ;

” Ryn, dah nampak skrg..muka kakak xkusam..pegang pun rasa lain..huuhuuuaaa”
(Gmbr muka xblh la bg tengok sbb kakak ni bg gambar  tidak bertudung..hehe )

Perasaan saya ? LAGIX1000 X HAPPY!!!!! Puas hati sangat2 bila kita boleh bantu seseorang kan.. Sentiasa dpt feedback yg bgus dr dorg.. Alhamdulillah, Allah permudahkan segalanya bagi saya..

” Tu vitamin e bgus ohh..kulit jadi lembut..dlu rambut sya bnyak gugur..skrang x sdah “

Tersenyum lebar saya membacanya.. Alhamdulillah..

Bagi saya, adalah satu kepuasan melihat testimoni2 bgini.. sungguh tak sangka, sya dapat membantu seseorang.. Membantu sesuatu yang mugkin lama da dorg risaukan, lbih2 lg ibu2 & isteri2 yg mmg sentiasa mau kelihatan cantik akan tetapi mempunyai kekangan masa, wang @ tidak tahu mcm mana cara untuk melakukannya.. Saya pun pernah mengalami perasaan begitu, risau melihat perubahan wajah, badan & segala-galanya.. Dan alhamdulillah, akhirnya Allah temukan saya dengan Shaklee.. Dan semoga saya akan sentiasa dapat berkongsi kebaikan produk2 shaklee ini..aminnn..

Untuk info lanjut, boelh terus berhubung dengan saya k.. Sekiranya anda mempunyai kekangan kewangan, saya sentiasa ada HARGA ISTIMEWA utk pelanggan online saya..

FB : Aryn Fadz Lee
Cal/ Msg / Whatsapp : 013-8382808
Email : kawan_sya@yahoo.com

With Love,

Aryn ummy c furqan n c fyrash..hehe..
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge