Keluarga hebat

Wednesday, March 13, 2013

SHAKLEE KOTA KINABALU BRANCH

Selamat pagi semua..Akhir-akhir ini semakin ramai yang ingin mengetahui di manakah terletaknya  Shaklee Branch di Kota Kinabalu Sabah ni.. Untuk makluman anda, sebelum ini Shaklee KK terletak di kawasan Damai. Cawangan Shaklee Kota Kinabalu ini baru sahaja berpindah ke tempat baru di Neutron Point pada Januari tahun ini . Alamat mereka adalah seperti di bawah;

SHAKLEE KOTA KINABALU
Lot 4.1, Neutron Point, 
Lorong Poin Neutron,

Jalan Lintas Khidmat,

88300 Kota Kinabalu.

Tel: 6088-393 848 
Fax: 6088-393 851
Contact : Olivia Fernandez ( Branch Supervisor)

Working hours
Monday to Friday:
10:00 a.m. to 7:00 p.m.
Saturday (1st & 3rd):
10:00 a.m. to 7:00 p.m.

shaklee kota kinabalu
Bangunan Shaklee Kota Kinabalu, Sabah


Bagi sesiapa yang tidak tahu di mana Neutron Point ini, saya terangkan ok.. 

Ini adalah video yang kami ambil untuk menunjukkan jalan ke Shaklee Kota Kinabalu, Sabah melalui jalan Lintas dan Damai



Jika anda bergerak dari bandar Kota Kinabalu, mula-mula cari jalan ke Citymall.. Bangunan Citymall ni akan berada di sebelah kiri anda.. Ikut jalan utama and sila bersedia untuk mengambil lorong kanan memandangkan anda perlu membuat pusingan U-TURN untuk ke Shaklee KK Branch.. 


JALAN KE SHAKLEE KK
Antara bangunan yang anda akan lalu sebelum sampai ke Shaklee Kota Kinabalu

jalan ke shaklee sabah
Antara bangunan di seberang jalan yang anda akan lalu untuk sampai ke Shaklee Sabah

Sila aware dengan simpang U-TURN.. Ambil simpang U-TURN yang ke-2 di mana kamu akan nampak di seberang jalan adanya PUSAT Jualan Kereta MITSUBISHI.. Pusing U-TURN then terus masuk simpang kiri.. 


pusat jualan mitsubishi ke shaklee kk
Pusat Jualan Mitsubishi on the way ke Shaklee Kota Kinabalu. Sila masuk lorong kanan kerana anda perlu membuat pusingan U-TURN tidak lama lagi

Ketika ini, anda akan lihat sebuah bangunan sebelah kanan yang besar.. di tingkat bawah bangunan tersebut, anda akan nampak dengan jelas Restoran FOOK YUEN dan JOURNEYEAST.. Jika anda nampak bangunan ini, sila masuk simpang kanan.. Shaklee Branch berada tingkat 4 k.. 


Bangunan shaklee kota kinabalu
Bangunan Shaklee yang ada Fook Yuen di tingkat bawah




Bagi yang datang dari area Inanam atau Kolombong , sila cari jalan ke Citymall .. Kalau dari Inanam atau Kolombong ni, Citymall di seberang jalan sebelah kanan..


Sebelum masuk simpang ke bangunan Shaklee.. Mitsubishi Showroom di sebelah kiri

Ambil jalan utama dan teruskan perjalanan sehingga anda lihat Showroom Mitsubishi di sebelah kiri. Masuk simpang kiri dan anda akan lihat  bangunan Shaklee yang ada FOOK YUEN dan PEJABAT JOURNEYEAST.COM di tingkat bawah.  Warna bangunan tu silver, di simpang sebelah kanan.


Di bawah adalah video yang saya ambil melalui jalan Inanam, Kolombong yang menuju ke Shaklee Cawangan Kota Kinabalu




Ok...Selamat mencuba.. Untuk maklumat lanjut, boleh hubungi saya terus :)


Saya adalah Pengedar Sah Shaklee di kawasan Kota Kinabalu, Papar dan Beaufort Sabah serta seluruh Malaysia. Sila hubungi saya sekiranya anda ingin mengetahui dengan lebih lanjut tentang produk SHAKLEE, atau ingin mengetahui tentang Stokis Shaklee atau di mana Shaklee kk ini atau ingin mengetahui ejen Shaklee berdekatan anda. Anda juga boleh menggunakan ID saya (592034) di mana-mana Cawangan Shaklee dan perlu memaklumkan kepada saya agar saya boleh consult anda tentang cara pengambilan Suplement Shaklee yang betul



FB : Aryn Fadz Lee

FB Fan Page : Vitaminku Sefamilee

Call / Msg / Whatsapp : 016-587 9882

Email : arynfadzlee@gmail.com 

14 comments:

  1. hello..berapa harga set kesuburan..?

    ReplyDelete
  2. Puan, set kesuburan lengkap terdiri daripada ESP RM155 + B COMPLEX RM55 + CHEWABLE-VITA C RM40 + GLA RM96 (SET ISTERI) dan UTK SUAMI VITA E COMPLEX RM154 + ZINC RM35..saya bole bagi harga ISTIMEWA untuk puan..bole terus contact sya d talian 016-5879882 atau email kawan_sya@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum,
    Last week 1st saturday shaklee kk branch ckp herb lax out of stok.bila agaknya stok herb lax sampai? Saya call branch berulangkali tapi telefon tidak angkat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm puan..sbnarnya agak lma juga herblax out of stock..ini kerana bahan2 membuat herblax terdiri daripada bahan2 yang bkn mudah didapati n shaklee sgt particular dlm pyediaan bhn2 utk produk shaklee..so tidak dpt dipastikan bila stok herblax akan ada sehingga shaklee sdiri yg umumkannya.harap puan bersabar atau cuba produk shaklee yg lain bagi mggantikan herblax.. sebarang persoalan bole diajukan trus kpada sya di talian 016-587 9882 ya puan ^_^

      Delete
  4. sy call direct to shaklee office..x pernah angkat..hmm

    ReplyDelete
  5. Puan cuba call di sekitar jam 5-7pm..masa tu dorg kurg bz ckit ( mgikut pengalaman saya)..tapi hari ni memang bz since bsok dorg ttupkan..

    ReplyDelete
  6. Nak tau set kurus yg sesuai utk ibu menyusu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Set kurus yg sesuai utk ibu menyusu sebaiknya ESP yg mbntu ibu myusu utk lbih btenaga n tidak mudah lapar + Omegaguard yg mbantu menyerap lemak di samping memberi khasiat omega yg bgus utk pkmbangan otak anak + alfalfa yg bantu utk melawaskn lemak yg telah dibakar & diserap :)..puan bole hubungi saya trus utk info lanjut ya..016587 9882

      Delete
  7. Servis lambat dan tak mesra pelanggan. Bad 1st impression..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. servis di branch KK lambatkah? huhuhu.. baru mau plan pi sana.

      Delete
  8. kalau nak naik bus ke shaklee neutron point macam mana ya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya mcm xda la dear..kurg pasti pula..

      Delete
  9. Set kehamilan shaklee 1set brapa hrga dia?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Set kehamilan Shaklee terdiri daripada ESP RM155 + Vita lea rm93 + b comp rm55 + vit c SR RM98 + Ostematrix rm65. .hubungi sy trus utk mndapatkan HARGA ISTIMEWA dari kami ya
      Call / Msg / Whatsapp : 016 - 587 9882

      Delete