SET KURUS BUDGET

Assalammualaikum dan GONG XI FA CAI..2 hari cuti, 2 hari juga blog terabai..hehe..bkn pa, cuti2 ni bz dgn anak2 yang mau mlkat sja dgn mama dorg ni..tp bgitula lumrah, masa bgini sja ibu bapa yang bekerja mcm saya punya masa dgn anak2kan..

Hari ni, kami akan menziarahi keluarga sebelah mummy sy utk sama2 merayakan CNY mcm tahun2 b4 ni..utk info, chewah, mummy saya sbnarnya mualaf..dari keturunan Cina + Kadazan..so di sabah ni, kami panggil Sino-Kadazan,,cuma mummy sy shja dlam adik beradik dia msuk Islam, yang lain dgn kpercayaan masing2..so, kebiasaannya kalau Krismas kitorang pg umah aunty sorg lagi..CNY rmh uncle pla..

Ok, berbalik kepada cerita SET KURUS BUDGET ni.hehe..since, byk post kat fb hri tu so wife csin sya berminat dengan SET KURUS ni..alhamdulillah, blik kg CNY dpt rezeki lg..so, kenapa dia berminat dengan set ni?Alhamdulillah, sorg customer sy guna n terbukti keberkesanannya…

SET KURUS ni terdiri daripada;
1) HERB-LAX
2) LECITHIN
3) ALFALFA

  Ok, saya explain satu2 k

HERB-LAX
1) Berfungi sebagai ‘DETOX’..membersihakan perut agar perut dapat menyerap suplement yang kita consume
2) Bertindak bagi memudahkan pergerakan usus dan menghindari sembelit
3) Memudahkan fungsi usus
4) Membantu menghilagkan jeragat
5) Membantu mengurangkan bau badan

LECITHIN
1)Berfungi menyerap lelemakzz DEGIL dalam badan
2) jug berfungi memecahkan lemak
3) Menurunkan paras kolestrol
4) Membnatu melembabkan kulit
5) Menggalakkan fungi optimum otak

ALFALFA
1) Mengandungi enzim pening untuk penghadaman makanan
2) Membantu pelawasan..so lemak2 yang da diserap tadi dapat dikeluarkan
3) Mengurangkan toksin
4) Merendahkan kolestrol
5) Melegakan rasa kebas dan sendi

Gabungan ketiga-tiga suplement ini, membantu agar lelemakzz dalam badan dapat dikeluarkan..hehe..sekiranya anda berminat ingin tahu, jangan segan untuk hubugi saya ya..saya sdia membantu..


TESTIMONI SEORANG SAHABAT YANG BARU MENGGUNAKAN SET KURUS BUDGET  INI DALAM SEMINGGU..

FB: Aryn Fadz Lee
FB Page : Vitaminku Sefamilee
Cal / Msg / whatsapp : 016-587 9882
email : kawan_sya@yahoo.com
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge