Salam semua…tercuit hati saya beberapa hari yang lalu pabila menjawab pertanyaan seorang sahabat tentang suplement Shaklee yang boleh bagi ‘LICIN’.. Gelak mendengarnya, saya bertanya ‘LICIN’ utk sapa..hehe.. Lantas sahabat saya menjawab “untuk sayala, da anak 5 ni rasa kurang licin da”.. SAhabat saya tadi adalah merupakan seorang ibu kepada 5 orang anak,ibu bekerjaya yang masih muda.. Saya kira kebatasan waktu menguruskan 5 anak itu, dengan kerjaya membuat beliau terbatas dalam menjaga kekuatan dalaman. Saya pun yang baru anak 2 ini pun pernah mengalami hal yang sama (malu juga nak mengaku kat sini..hehe..)..Tpi kerna ingin membantu anda2, ibu2 @ bapa2, suami @ isteri yang mungkin mengalami hal yang sama buat saya bersungguh perkenalkan suplement yang sesuai ini..
SET KEINTIMAN..GABUNGAN ALFALFA & VITAMIN E
SSUAI UNTUK SI SUAMI DAN SI ISTERI
  SET KEINTIMAN ini terdiri daripada VITAMIN E, yang mmg kita tau dikenali sebagai vitamin ‘ cinta’ @ vitamin ‘seks’ dan alfalfa, yang boleh membantu kesuburan si suami dan isteri..

Boleh google ttg kebaikan VITAMIN CINTA ini.. Menurut sebuah artikel kat sebuah blog menyatakan kebanyakan lelaki yang mengambil Vitamin E sekurang-kurangnya seminggu sekali akan mempunyai lebih tenaga dan menikmati hubungan suami isteri berbanding yang tidak mengambilnya. Manakala wanita pula yang mengambil sekurang-kurang nya selama tiga bulan, akan membantu meningkatkan “sexual desires dan menikmati hubungan CINTA dengan lebih baik.

Antioksidan yang seimbang dalam VITAMIN E bertindak menghalang penghasilan radikal bebas akibat tekananNitrik oksida membantu pelancaran darah di alat sulit lelaki dan membantu ereksi yang lebih baik. Maka VITAMIN-E memang terbukti membantu lelaki terutama yang mengalami tekanan akibat kerja atau masalah kesihatan.

Pengambilan VITAMIN-E berdosage tinggi iaitu 600-800 IU setiap hari membantu badan wanita menghasilkan estrol dan progesterone untuk mengimbangi lebihan estrogen dalam badan. Kondisi di mana “estrogen berlebihan” akan menyebabkan symptom PMS, seperti risau, kembung perut, sakit kepala, sengugut dan “mood swings”, yang sememangnya akan menganggu keadaan diri seorang wanita.

Manakala, Alfalfa pula merupakan pusat pengumpulan segala nutrien. Akar tunjangnya yang mengunjur sedalam enam meter ke bawah mampu menyerap pelbagai zat dan mineral daripada mendapan di dalam tanah, sementara daunnya mengumpul klorofil yang banyak melalui proses fotosintesis semulajadi. Alfalfa mengandungi vitamin A, C dan E serta kalsium, potasium, fosforus dan zat besi. Jom lihat antara kelebihan dan khasiat Alfalfa untuk lelaki dan wanita
 1. Dikatakan tumbuhan terbaik yang mengandungi segala zat keperluan harian
 2. Melegakan sakit sendi dan belakang.
 3. Menghilangkan kelesuan dan tekanan.
 4. Memberi kelegaan semasa haid (untuk wanita).
 5. Merawat arthitis
 6. Bagus untuk elergi dan ekzema
 7. Merawat athma
 8. Mencuci usus bagi membuang toksik
 9. Mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor
 10. Meneutralkan asid dalam badan
 11. Merawat masalah keputihan pada wanita (untuk wanita).
 12. Membesar dan menegangkan payudara (untuk wanita).
 13. Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri (untuk wanita).
 14. Memulihkan urat selepas bersalin (untuk wanita).
 15. Membantu masalah penghadaman dan pencernaan
 16. Meningkatkan stamina seorang suami
 17. Melegakan sembelit
 18. Membuang angin dalam badan
 19. Milk booster
Gabungan kedua-dua suplement ini sangat membantu saya dan suami..hehe.. Terasa perbezaannya tau..malu pul anak story kat sini..snang crita, tambah ‘SEMANGAT’ bila bersama suami bila da amalkan SET KEINTIMAN ini..Insha Allah, suplement2 ini boleh juga membantu anda 🙂

Anda ingin cuba? Boleh hubungi saya pada bila2 masa tau.. Konsultasi FREE dan sesuatu yg ISTIMEWA dari saya, sentiasa ada utk pelanggan online saya.. Hubungi saya;
FB : Aryn Fadz Lee
FB Page : Vitaminku Sefamilee
Cal/Msg/Whatsapp : 016-587 9882
Email : kawan_sya@yahoo.com

Credit to mamafaiz.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge