SET KECANTIKAN YANG DISUKAI RAMAI

Assalammualaikum dan salam isnin semua..hari ni,c hati ini sangat2 gembira..minggu lepas adalah minggu yang AWESOME!! dpt jumpa Master Azrin Mohd, kira granny @ upline saya..sangat memberi semangat sudah jumpa seorang yang bergelar MASTER ni..untuk info, dalam SHAKLEE pangkat tertinggi adalah MASTER COORDINATOR..so, tula sgt semangat personal coaching dgn org yg da melalui semua pengalaman untuk berjaya dalam SHAKLEE ni..juga, sbab minggu lepas GAJI SHAKLEE ni masuk..Alhamdulillah, di tgh2 bulan kering ni ada juga rezeki..rasa sungguh BLESSED! tapi yang paling buat hati ni kembang & kembing, bila Encik Suami memuji pasal perubahan muka ni yg dia nmpak.. mengapa sgt2 bbunga?sbab csuami adalah sorg yg sgt ssh mo memuji tau..yg dia bgtau ada perubahan pun sbb c isteri ni yang tya, tupun sdah bbuih2 hint n cerita byk dgn dia yang ramai da org puji muka ni mkin berseri..tula buat hati ni berbunga2 sepanjang minggu..orglain puji mmgla bikin kembang hati, tp klu dah suami yang puji 300x gaji hati ni kembang dan berbunga..

Ai..pagi2 ni cerita psl hati yg kembang pula yer..entry set kecantikan..hehe..Knapa saya ceritakan hati yang kembang ni dgn set kecantikan ni?sbab bagi sya, mmg agak susah nak berlawa klu da beranak pinak ni..nak2 lg baby masi kcik..tp sbb hubby mmg sorg yg myokong kecantikan dan sbb SAYANGGG SANGAT dgn suami, sya usaha juga utk pastikan kulit n badan ni tjga..yala, nak lawa utk sapa klu bukan suami kan..tp sbb xdpt nak berhias lama sangat, so ambik vitamin nila untuk membantu.. mmg sgt membantu..membantu sbb xpayah susah2, telan ja vitamin2 ni n mnum esp d pagi hari.klu rajin b4 tido buat masker ESP n bwa tido..hehe..

Set ini juga adalah antara set yang banyak orang tanya..sya faham juga, lbih2 lagi kepada wanita yang sda bersuami, menjaga kecantikan mmg menjadi keutamaan..faham2la klu sda kwin ni, kulit xla mcm dlukn. mkin berusia lgkan.. syapun SUKA SANGATTT set ni..lbih2 lagi nmpk perubahan sendiri n makin ramai pula orang puji.hehe..& kerana itulah saya suka share ttg set ini.
Hehe..awal pagi td ambil gambar ni..mta izin suami dlu b4 post gmbar ni utk jadikan testimoni diri sendiri 😛
 ALhamdulilah..sebulan lbih da konsisten ambik set ni da nmpak da perubahan dgn kulit..satu badan tau!!kulit jadi lbih lembut n lembap..b4 ni, rasa mcm kring ja selalu :)..tp ingat juga ya kawan2, b4 kita consume set ni kita sertakanla dgn doa n niat..ikhlaskan hati n senyum selalu..sbb, smua nipun asalnya dari hati..bila hati kita happy, automatik akan nmpk kat wajah kita..apa tak happy, klu hari2 org puji kulit ni cantik..kihkihkih..wah..keperasanan yang teramat!! Teringat saya akan satu artikel tulisan Ustaz Pahrol Mohd Juoi, ” KALAU HATI BAIK, WAJAH SENTIASA CANTIK”..pasni, mau muhasabah diri sambil minum esp.. 🙂

Ok, berbalik pada SET KECANTIKAN INI..set ini terdiri daripada;

1) VITAMIN E
2) VITAMIN B COMPLEX
3) VITAMIN C
4) ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP)

Apakah tugas2 vitamin ni?saya explain di bawah ya;

1) VITAMIN E COMPLEX WITH GRAPE SEED
– Merupakan vitamin yang boleh membantu mengurangkan parut di badan @ muka..so, ssuai utk org yang mau hilangkan jerawat..
– Membantu melawan penuaan pra-matang pada kulit (ni yang buat muka nampak glowing.hehe)
– Megurangkan risiko sakit jantung
– Meningkatkan fungsi keimunan
– Membantu percepatkan pemulihan
– Anti-oksidan, menghalang kerosakan sel oleh radikal bebas

2) VITAMIN B COMPLEX
– Mengandungi kesemua jenis vitamin B
– Menggalakkan replikasi DNA yang sihat ( ingat ya kawan2, penghasilan sel baru selalu terjadi dalam badan kita, n sel2 yg baru ni akan duplicate sel2 yang lama dalam proses penghasilannya..so, klu sel kita xsihat tu sbb kulit jadi xsihat juga sbb sel2 baru tu ikut sel2 lama yg xsihat tu)
– Menukarkan makanan jadi tenaga ( bila badan kita bertenaga, kita akan rasa lbih shat..dan bla kita rasa lbih shat, automatik mesti kita pun akan lbih happy n ceria, n automatik juga akan terpancar di wajah kita ke’happy’an kita tu kan..so kita lbih nmpak berseri2.. 🙂 )
– Mengurangkan simptom kemurungan dan tekanan
– Meningkatkan fungsi otak

3) VITAMIN C
– Membantu penghasilan DNA – agar kulit lebih sihat..
– Membantu mengekalkan pertahnan semulajadi tubuh badan
– Meningkatkan penyerapan zat besi dari sumber bukan daging
– Untuk kesihatan tulang, gigi, gusi serta struktur am tubuh badan

4) ENERGIZING SOY PROTEIN ( ESP)
– Merupakan sumber protein biologi yang lengkap berasaskan tumbuhan yang secar semulajadi rendah lemak, bebas kolestrol & kaya dgn asid amino penting
– Terbukit secara klinikal dapat mngekalkan tenaga berjam-jam lamanya (buat bdn rasa kurang pnat,bla kurg pnat, nmpk kita sihatkan..hehe)
– Membantu sokong sistem imun, kekalkan tahap kolestrol 
– Menggalakkan kesihatan jantung dan prostat
– Membantu kekalkan kepejalan otot ( kulit pun rasa anjal..hehe)

Gabungan 4 suplement nila yang banyak membantu saya dalam kehidupan seharian.. mula2 xla perasan muka ada perubahan tapi makin ramai pula member yang tgur..:)..ALhamdulillah..tula sy ska mau share dgn anda, agar sama2 mempunyai kulit yang cantik walaupun bz dgn anak2, da berumur @ sebagainya..

Ok, sampai sini dulu..nti boleh hubungi saya sekiranya kawan2 mau info lanjut @ berminat dgn produk ni tp budget xbrapa stabil..hehe..smua tu boleh dibincang..Harga ISTIMEWA sentiasa ada utk pelanggan online sya, juga ssuatu yang ISTIMEWA juga 🙂

FB: Aryn Fadz Lee
FB Page : Vitaminku Sefamilee
cal/msg/whatsapp  :016-587 9882
email : kawan_sya@yahoo.com

Saya merupakan Pengedar Sah Shaklee di kawasan Kota Kinabalu, Papar, Beaufort dan seluruh Malaysia. Hubungi kami sekiranya ada perlukan maklumat lanjut tentang produk Shaklee

Share

One thought on “SET KECANTIKAN YANG DISUKAI RAMAI

  1. Pingback: KULIT CANTIK, BADAN CERGAS DAN STRES TIADA DENGAN SET KECANTIKAN SHAKLEEKeluarga Hebat | Keluarga Hebat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge